sınav b1 seviyesindeydi hemen hemen fullediğimi düşünüyorum nerdeyse ama yine de olumsuz döndüler anlamıyorumB1yetersiz mi oluyor
sınav b1 seviyesindeydi hemen hemen fullediğimi düşünüyorum nerdeyse ama yine de olumsuz döndüler anlamıyorumB1yetersiz mi oluyor
Insallah olumlu dönerlersınav b1 seviyesindeydi hemen hemen fullediğimi düşünüyorum nerdeyse ama yine de olumsuz döndüler anlamıyorum
B1yetersiz mi oluyor
Normal şartlarda değil elbette ancak ben B1 çıkıp elenmiştim. 3 ay sonra tekrar denedim çok şükür o aşamayı geçtim. Dilerim hepimizin gönlünce olur.B1yetersiz mi oluyor
Teşekkür ederim artık b2 denilen seviyeye yavaştan hazırlansam iyi olacakNormal şartlarda değil elbette ancak ben B1 çıkıp elenmiştim. 3 ay sonra tekrar denedim çok şükür o aşamayı geçtim. Dilerim hepimizin gönlünce olur.
Hocam sizin başvurduğunuz pozisyon mühendislik pozisyonlarından mıydı? Online canlı mülakatta çok teknik bir soru geldi mi?Merhaba,Ben farklı bir departmana başvurdum. 2 Şubat'ta online bir video göndermemi istediler. Ekranda, belli bir süre içerisinde yanıtlamam gereken sorular çıktı ve ben de gönderdim. Toplamda 5 soru vardı ve bunlardan 3'ü İngilizceydi. 3 gün sonra ise online canlı mülakat gerçekleştirdik. Bu mülakatta 5-6 soru soruldu, bunlardan 2-3 tanesi İngilizceydi ve İngilizce olarak devam ettik.Sorular genelde kendinden bahset,seni en çok ne zorlar , neden bu işte başarılı olabileceğini düşünüyorsun gibi sorulardı. Mülakattan sonra, 2 hafta içinde dönüş yapılacağı ve bu süre zarfında İngilizce testinin gelme ihtimali olduğu söylendi (olumlu bir sonuç olursa). 6 Şubat'ta, yani bir gün sonra, İngilizce testi geldi. Testte 30 soru vardı, genellikle paragraflı sorular vardı ve kelime soruları oldukça zorluydu.2 dakika sonra yetenek testi geldi ve genellikle dikkatini ölçen sorular vardı.Bu sınav bittikten 10 dk sonra kişilik envanteri geldi.6 şubatta hepsini bitirdim.Şuan hala dönüş alamadım ve değerlendirme aşamasındayım.Belirsizlik gerçekten çok zor bir süreç.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.