Nisan sonuna kadar biter mi alımlar sizce? Sınava tekrar girmek için beklemem gerekiyor

Bende sınavdan olumsuz dönüş aldım ve kendilerine mail attım sonucumu görmek için. Eğer iyi geçtiğini düşünmenize rağmen olumsuz ise en azından sonucunuzu isteyerek nerede hata yaptığınızı görebilirsiniz. :) herkese başarılar ama bu işler biraz şans işi herhalde. Denemeye devam.

Merhaba,Ben farklı bir departmana başvurdum. 2 Şubat'ta online bir video göndermemi istediler. Ekranda, belli bir süre içerisinde yanıtlamam gereken sorular çıktı ve ben de gönderdim. Toplamda 5 soru vardı ve bunlardan 3'ü İngilizceydi. 3 gün sonra ise online canlı mülakat gerçekleştirdik. Bu mülakatta 5-6 soru soruldu, bunlardan 2-3 tanesi İngilizceydi ve İngilizce olarak devam ettik.Sorular genelde kendinden bahset,seni en çok ne zorlar , neden bu işte başarılı olabileceğini düşünüyorsun gibi sorulardı. Mülakattan sonra, 2 hafta içinde dönüş yapılacağı ve bu süre zarfında İngilizce testinin gelme ihtimali olduğu söylendi (olumlu bir sonuç olursa). 6 Şubat'ta, yani bir gün sonra, İngilizce testi geldi. Testte 30 soru vardı, genellikle paragraflı sorular vardı ve kelime soruları oldukça zorluydu.2 dakika sonra yetenek testi geldi ve genellikle dikkatini ölçen sorular vardı.Bu sınav bittikten 10 dk sonra kişilik envanteri geldi.6 şubatta hepsini bitirdim.Şuan hala dönüş alamadım ve değerlendirme aşamasındayım.Belirsizlik gerçekten çok zor bir süreç.

Merhaba, sınav sürecinde olan herkese bol şans diliyorum.
MPL V2 pilot yetiştirme programı için gönderilen ITEP ingilizce sınavında writing ve speaking var mıdır acaba?

Merhaba,Ben farklı bir departmana başvurdum. 2 Şubat'ta online bir video göndermemi istediler. Ekranda, belli bir süre içerisinde yanıtlamam gereken sorular çıktı ve ben de gönderdim. Toplamda 5 soru vardı ve bunlardan 3'ü İngilizceydi. 3 gün sonra ise online canlı mülakat gerçekleştirdik. Bu mülakatta 5-6 soru soruldu, bunlardan 2-3 tanesi İngilizceydi ve İngilizce olarak devam ettik.Sorular genelde kendinden bahset,seni en çok ne zorlar , neden bu işte başarılı olabileceğini düşünüyorsun gibi sorulardı. Mülakattan sonra, 2 hafta içinde dönüş yapılacağı ve bu süre zarfında İngilizce testinin gelme ihtimali olduğu söylendi (olumlu bir sonuç olursa). 6 Şubat'ta, yani bir gün sonra, İngilizce testi geldi. Testte 30 soru vardı, genellikle paragraflı sorular vardı ve kelime soruları oldukça zorluydu.2 dakika sonra yetenek testi geldi ve genellikle dikkatini ölçen sorular vardı.Bu sınav bittikten 10 dk sonra kişilik envanteri geldi.6 şubatta hepsini bitirdim.Şuan hala dönüş alamadım ve değerlendirme aşamasındayım.Belirsizlik gerçekten çok zor bir süreç.
Hocam sizin başvurduğunuz pozisyon mühendislik pozisyonlarından mıydı? Online canlı mülakatta çok teknik bir soru geldi mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.