Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar 14.30'ta online sınavımı tamamladım.Forumda okuduğum kadarıyla olumlu olunca 1 saate falan açıklanıyormuş.Aksi durumu yaşayıp olumlu dönülen varsa bilgilendirebilir mi beni ? Ertesi gün veya sonraki günlerde olumlu dönülen birileri var mı ?
Olumlu oldu, diye direkt bir mesaj gelmiyor aslında. Eğer ki süreciniz olumluysa (sınavda en az B2 seviye isteniyor) size envanter maili gönderiliyor. Oradan anlıyorsunuz. Olumsuz ise yine yazıp belirtiyorlar.
Olumlu oldu, diye direkt bir mesaj gelmiyor aslında. Eğer ki süreciniz olumluysa (sınavda en az B2 seviye isteniyor) size envanter maili gönderiliyor. Oradan anlıyorsunuz. Olumsuz ise yine
Olumlu oldu, diye direkt bir mesaj gelmiyor aslında. Eğer ki süreciniz olumluysa (sınavda en az B2 seviye isteniyor) size envanter maili gönderiliyor. Oradan anlıyorsunuz. Olumsuz ise yine yazıp belirtiyorlar.
Evet görünmemiş.Dediğinizi anladım zaten de envanter mailinin yarın gelme ihtimali var mı onu sormak istedim.Olumsuz olunca ertesi gün dönüyorlar bugün gelmeyince panik yaptım açıkcası
Evet görünmemiş.Dediğinizi anladım zaten de envanter mailinin yarın gelme ihtimali var mı onu sormak istedim.Olumsuz olunca ertesi gün dönüyorlar bugün gelmeyince panik yaptım açıkcası
Açıkçası Sunexpress'in süreci çok hızlı ilerliyor. Ben online sınava girdiğimde testi 17.30 sularında bitirmiştim. Bana envanter maili 00.30 gibi geldi. Her an gelebilir. Benim nacizane tavsiyem o süreçte dili geliştirmeye bakın.
Açıkçası Sunexpress'in süreci çok hızlı ilerliyor. Ben online sınava girdiğimde testi 17.30 sularında bitirmiştim. Bana envanter maili 00.30 gibi geldi. Her an gelebilir. Benim nacizane tavsiyem o süreçte dili geliştirmeye bakın.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.