5 Şub 2024
1
0
0
Merhaba arkadaslar bu formdaki ilk konum, sizinle tanistigima cok memnun oldum. Bilgili bir abiye benziyorsunuz :)

Sonun bana sunexpress online ingilizce sinav baglantisi geldi, ayin 12 sine kadar tamamlamam gerek. Daha once sinava giren arkadaslardan tavsiyeler alabilirmiyim lutfen. Orta-Ust duzey akici bir ingilizcem var ama bu ingilizceyi okulda ogrenmedigim icin grammar bilgim yok pek. Daha once cikmis sorulara calisabilecegim biryer var mi? Ne tarz sorular cikar? Hangi konular agirlikli olur? sinav suresince ekran kaydi da yapiliyor mu yoksa sadece kamera kaydi mi?

Cevaplarini icin simdiden tesekkurler. Hayirli geceler. Adiosssss

Merhaba arkadaslar bu formdaki ilk konum, sizinle tanistigima cok memnun oldum. Bilgili bir abiye benziyorsunuz :)

Sonun bana sunexpress online ingilizce sinav baglantisi geldi, ayin 12 sine kadar tamamlamam gerek. Daha once sinava giren arkadaslardan tavsiyeler alabilirmiyim lutfen. Orta-Ust duzey akici bir ingilizcem var ama bu ingilizceyi okulda ogrenmedigim icin grammar bilgim yok pek. Daha once cikmis sorulara calisabilecegim biryer var mi? Ne tarz sorular cikar? Hangi konular agirlikli olur? sinav suresince ekran kaydi da yapiliyor mu yoksa sadece kamera kaydi mi?

Cevaplarini icin simdiden tesekkurler. Hayirli geceler. Adiosssss
İngilizce konuşma sorularını merak ediyorum ben de

“Reklam kapsamında değerlendirilebileceği için ilgili kelime sansürlenmiştir.”- careers - sunexpress - video mülakat kısmına bakabilirsin. Genellikle aynı sorular geliyor. 4 tane soru soruyolar, ben girdim güzel geçti, olumlu-olumsuz mail gelmesini bekliyorum. Bizim arkadaş girmişti pek iyi geçmedi dedi ama olumlu maili geldi. Bu arada 1 dk düşünme 2 dk cevap süreniz var, ve sanırım sadece cevaplarken kayıt alınıyor. Başarılar.

• Like
Tepkiler: alsobutnot
Arkadaşlar selam ingilizce sınavına giren arkadaşların sınavı nasıl geçti zorluk derecesi neydi kaç writing kaç speaking soruldu genel hatlarıyla bahseder misiniz ?

Kurul mülakatına girmiş olan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi? Süreç tam olarak nasıl işliyor

• Like
Tepkiler: Eceeee66
Arkadaşlar selamlar, 2 gün içerisinde dönülmüyorsa olumsuz demek oluyor şeklinde paylaşımlar olmuştu grupta. Benim bugün 2. günüm. Olumsuz mu oldu yani?

Arkadaşlar selamlar,

2 günden fazla geçmesine rağmen video mülakattan olumlu dönüş alanlar oldu mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.