SUNEXPRESS Sunexpress online ingilizce mulakat

• Konbuyu başlatan wannabeflightattendant
  • Başlangıç tarihi
wannabeflightattendant

wannabeflightattendant

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaslar bu formdaki ilk konum, sizinle tanistigima cok memnun oldum. Bilgili bir abiye benziyorsunuz :)

Sonun bana sunexpress online ingilizce sinav baglantisi geldi, ayin 12 sine kadar tamamlamam gerek. Daha once sinava giren arkadaslardan tavsiyeler alabilirmiyim lutfen. Orta-Ust duzey akici bir ingilizcem var ama bu ingilizceyi okulda ogrenmedigim icin grammar bilgim yok pek. Daha once cikmis sorulara calisabilecegim biryer var mi? Ne tarz sorular cikar? Hangi konular agirlikli olur? sinav suresince ekran kaydi da yapiliyor mu yoksa sadece kamera kaydi mi?

Cevaplarini icin simdiden tesekkurler. Hayirli geceler. Adiosssss

Y

yuksekhavaci

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaslar bu formdaki ilk konum, sizinle tanistigima cok memnun oldum. Bilgili bir abiye benziyorsunuz :)

Sonun bana sunexpress online ingilizce sinav baglantisi geldi, ayin 12 sine kadar tamamlamam gerek. Daha once sinava giren arkadaslardan tavsiyeler alabilirmiyim lutfen. Orta-Ust duzey akici bir ingilizcem var ama bu ingilizceyi okulda ogrenmedigim icin grammar bilgim yok pek. Daha once cikmis sorulara calisabilecegim biryer var mi? Ne tarz sorular cikar? Hangi konular agirlikli olur? sinav suresince ekran kaydi da yapiliyor mu yoksa sadece kamera kaydi mi?

Cevaplarini icin simdiden tesekkurler. Hayirli geceler. Adiosssss
İngilizce konuşma sorularını merak ediyorum ben de

E

Eugurluel

HavaPersonel.Com
Atpl.tv- careers - sunexpress - video mülakat kısmına bakabilirsin. Genellikle aynı sorular geliyor. 4 tane soru soruyolar, ben girdim güzel geçti, olumlu-olumsuz mail gelmesini bekliyorum. Bizim arkadaş girmişti pek iyi geçmedi dedi ama olumlu maili geldi. Bu arada 1 dk düşünme 2 dk cevap süreniz var, ve sanırım sadece cevaplarken kayıt alınıyor. Başarılar.

Konuyu okuyanlar;