Cevaplarınızda tutarlılık olsun. Bazen psikolojinizle çok oynuyorlar. Bi konu üzerinden sürekli dönülüyor onu neden öyle dedin neden neden diye açıklamanızı bekliyorlar
Tutarlı olmak önemli bi de
Anladım teşekkürler ediyorum. Peki boy kilo için doktordan aldığımız kağıt söz konusu oluyor mu bu konu hakkında hiç birşey döndü mü mülakat sırasında
Yok yok mülakat öncesi sizi zaten buluyorlar 😂 oturduğunuz yere geliyorlar isminizle direkt yanınıza. Bu çok sevimli gelmişti bana. Sonra ofise girmeden önce sizden belgelerinizi de alayım girerken diyorlar. Başka da bişi konuşulmuyor üstüne.

Tutarlı olmak önemli bi de

Yok yok mülakat öncesi sizi zaten buluyorlar 😂 oturduğunuz yere geliyorlar isminizle direkt yanınıza. Bu çok sevimli gelmişti bana. Sonra ofise girmeden önce sizden belgelerinizi de alayım girerken diyorlar. Başka da bişi konuşulmuyor üstüne.
Ahahhaha gerçekten mi çok tatlı gerçekten. Belgeleri anlayamadım bize zaten mail.yoluyla iletin demiyorlar mıydı? Bana öyle bir mail geldi ama

Ahahhaha gerçekten mi çok tatlı gerçekten. Belgeleri anlayamadım bize zaten mail.yoluyla iletin demiyorlar mıydı? Bana öyle bir mail geldi ama
Evet evet ndmdmdmd Aaa bilemedim o zaman. benim mailimde boy kilo raporu (sağlık ocağından aldım ben) ve kimlik fotokopisi ile birlikte gelin yazıyordu. Öyle gittim onları istediler zaten direkt girerken.

Evet evet ndmdmdmd Aaa bilemedim o zaman. benim mailimde boy kilo raporu (sağlık ocağından aldım ben) ve kimlik fotokopisi ile birlikte gelin yazıyordu. Öyle gittim onları istediler zaten direkt girerken.
Anladım bana mailde öyle dediklerini için gondericem özellikle yanında getirme demişler. Peki şey aile hekimine nasıl yaptırdın el yazısı ile oluyor deniyor mailde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.