Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
2-3 güne takılırlar mı acaba beni bugün tekrar aradılar randevu aldınız mı diye. Pazartesi 22 aralıkda almıştım randevumu sizce takılırlar mı
Merhaba bugun belirli bir tarihi olup olmadığını sordum ve sorun olmayacağını ama en kısa zamanda alınması gerektiğini söylediler.Bende randevumu sizinle aynı tarihe aldım ve belirttim sorun etmediler merak etmeyin

Merhaba bugun belirli bir tarihi olup olmadığını sordum ve sorun olmayacağını ama en kısa zamanda alınması gerektiğini söylediler.Bende randevumu sizinle aynı tarihe aldım ve belirttim sorun etmediler merak etmeyin
Yani mailde belirtilen psikoaktif testin bir ay içinde alınmış olması lazım deniyor ya biz 22 Aralıkta alırsak iki üç günü sorun etmicekler yani. Doğru mu anladım

Yani mailde belirtilen psikoaktif testin bir ay içinde alınmış olması lazım deniyor ya biz 22 Aralıkta alırsak iki üç günü sorun etmicekler yani. Doğru mu anladım
2 3günü sorun etmezler isterseniz tekrar mail atin ama sanmıyorum sorun olacağını bende aynı tarih için konuştum onayladılar

2 3günü sorun etmezler isterseniz tekrar mail atin ama sanmıyorum sorun olacağını bende aynı tarih için konuştum onayladılar
Yani bence de sonuçta raporumuzu gitmeden inceleyecekler eğitimde incelenmeyecek ki o yüzden her türlü erken çıkarmamız lazım

Bu arada sizin base’iniz neresi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.