Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İnanın sorular çok değişken, cvnize ne yazdiysaniz hakim olun, kişisel özellikleriniz , yaşadığınız yer , okudugunuz bölüm, iş deneyimleriniz…bir önceki yorumda yazdım bakabilirsiniz
Merhaba, mülakata girdikten ne zamana doğru olumlu mailini almıştınız? Ben dün akşam saatlerine doğru girdim 16 sıralarında, bazı gişilere 2-3 saat sonra hemen gelmiş :( ben de mesai sonu gelmez diye düşündüm o zaman eğer olumluysa yarın gelir dedim ama daha ses soluk yok. Bugün gelmezse olumsuz diye mi yorumlamalıyız acaba? :( @gunes siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba, mülakata girdikten ne zamana doğru olumlu mailini almıştınız? Ben dün akşam saatlerine doğru girdim 16 sıralarında, bazı gişilere 2-3 saat sonra hemen gelmiş :( ben de mesai sonu gelmez diye düşündüm o zaman eğer olumluysa yarın gelir dedim ama daha ses soluk yok. Bugün gelmezse olumsuz diye mi yorumlamalıyız acaba? :( @gunes siz ne düşünüyorsunuz
Genelde SunExpress'te, süreciniz olumsuzsa bir hafta sonra; süreciniz olumluysa en geç 3-4 gün içinde olumlu dönüş alırsınız. Ancak bu yıl için üyelerimizin paylaştığı deneyimlere göre aynı gün dönüş almadıysanız çok büyük ihtimalle ve maalesef süreciniz olumsuzdur diyebilirim. Yine de siz SunExpress'ten gelecek maili bekleyin.

Merhaba, güzel düşünün inşallah bugün içerisinde gelir.. Gelmezse de dedikleri gibi maili bekleyin ne olacagı belli olmaz..

Öncelikle bina, çalışanlar çok samimi .. mpl adayları hepimiz aynı alanda bekliyoruz ve bolca sohbet ettik beklerken herkes cok heyecanlıydı. İçeri girdiğimde kabin amiri ve insan kaynaklarından bir hanımefendi vardı. Neden sunex, neden kabin memurluğu, kabin memuru ne yapar bu gibi sorularla başladık türkce bir sekilde daha sonrasında bu bana daha sonra ingilizce olarak da soruldu mülakat sonuna doğru. Daha önce bir şirketten kabul aldınız mı sorusu geldi bu soru beni cok gerdi ama yine de dürüst oldum her konuda. Benim mülakatım kesinlikle %60 türkce %40 ingilizce gecti. Roleplay sorum gerçekten çok zordu sunduğum hicbir alternatif tatmin etmedi.. köşeye sıkıştım ..bu roleplayin benim söylediklerimden başka bir çözümü yoktu.. sonrasında kabin amiri benimle ingilizce konuşmaya başladı biraz ingilizce konustuk ben tökezledim bazen heyecandan 2 kelime bir seyler söyledim. O da bana ingilizcen yeterli mi sence kabin memurluğu için dedi. Çok ciddiydi üzüldüm.. tam o an benim için mülakat olumsuzdu. Çıkınca ağladım dayanamadim, güzel gecse de kötü gecse de aglanir bence ..2 saat sonra referans maili aldim. Buraya kadar okuduysanız teşekkür eder, hepinize süreçlerinizde başarılar dilerim.
Merhaba sağlık süreci nasıl ilerledi siz yüklediniz mi raporunuzu? Bana gelen mailde önce hekimlerin onay vermesi gerekyior diyor onay maili aldıktan sonra mı yüklediniz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler 🙏🏻

Merhaba sağlık süreci nasıl ilerledi siz yüklediniz mi raporunuzu? Bana gelen mailde önce hekimlerin onay vermesi gerekyior diyor onay maili aldıktan sonra mı yüklediniz bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler 🙏🏻
Merhaba sağlık mailini ne zaman aldınız acaba ona göre yorumlayayım

Dün aldım maili pazartesi günü randevu aldım hastaneden
eğitim tarihiniz 26 ocaksa eğer, hastane randevunuzu 27 Aralıkve sonrasına almanızı tavsiye ederim. Çünkü psikoaktif madde testi 1 ay içerisinde yapılmış olması gerekiyor. Ben 10 aralıkta iş teklifi almıştım ona rağmen sağlık raporu için bugün arandim. Siz bilirsiniz tabi ki ben 29 Aralığa aldım sağlık randevumu

• Like
Tepkiler: gunes
eğitim tarihiniz 26 ocaksa eğer, hastane randevunuzu 27 Aralıkve sonrasına almanızı tavsiye ederim. Çünkü psikoaktif madde testi 1 ay içerisinde yapılmış olması gerekiyor. Ben 10 aralıkta iş teklifi almıştım ona rağmen sağlık raporu için bugün arandim. Siz bilirsiniz tabi ki ben 29 Aralığa aldım sağlık randevumu
2-3 güne takılırlar mı acaba beni bugün tekrar aradılar randevu aldınız mı diye. Pazartesi 22 aralıkda almıştım randevumu sizce takılırlar mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.