Roleplayi ingilizceden sonra en son asamada mi yaptiriyorlar acaba. Bana roleplay yaptirmadilar bu direkt olumsuz oldugu anlamina mi geliyor hic role-play yaptirilmayan baskasi var mi ?
Yok bende karışıktı. İlk önce kendimi tanıttım sonra işte bir kaç soru sonra roleplay arada da ingilizce sordu sohbet havasında sonra tekrar roleplaye döndük. Sizin mülkat nasıl oldu ? Ne zaman girdiniz

Yok bende karışıktı. İlk önce kendimi tanıttım sonra işte bir kaç soru sonra roleplay arada da ingilizce sordu sohbet havasında sonra tekrar roleplaye döndük. Sizin mülkat nasıl oldu ? Ne zaman girdiniz
Bugun 11 bucuk gibi girdim ben genel anlamda su durumlarda nasil davranirsin ne yaparsin gibi sorular oldu fakat bir canlandirma istemediler. 15 dakika sonra falan sona dogru ingilizce devam edelim isterseniz dediler . Sonrasinda 20 23 dakika falan olmustu ortalama bu kadari yeterli dediler

Anladım kişiden kişiye değişiyor. O yüzden olumlu yada olumsuz diyemem zira bende daha olumlu yada olumsuz bilmiyorum. Size ne zaman dönüş yapacaklarını söylediler ? Birde hangi base için mülakata girdiniz

Sağlık işlemleri hakkında bilgi edindim ben. Arkadaşım sağlıkçı bana anlattı. Belli başlı özel hastaneler var bu raporu almak için ücret 17.850 tl. Ben Ankara’da yaşıyorum. Ankara’da lokman hekim(Sincan), koru hastanesi(cukurambar) ve başkent hastanesi yapıyor bu check-up’ı. Devlet hastanelerini de aradım hiçbiri yapmıyor 182 yi arayıp oradaki çalışan bana birkaç devlet hastanesi adı verdi. Ancak karşılamıyor hiçbir devlet hastanesi bu raporu çıkarmaya. Yarım günde bitiyormuş işlemler. Sonuçlar çıkıyormuş hemen bir günde. Eğer sıkıntı bi şey varsa daha detaylı bakmak için cagırıyorlarmıs sizi ama bu extra ücrete tekabül ediyor. 20k bi gözden çıkarmak gerekiyor ne olur ne olmaz diye. Ankara’daki 3 hastaneyi de aradım ücret aynı. Anlaşmalıymış zaten.
Yanıtınız için teşekkürler acaba özel sağlık sigortası geçerli oluyor mudur karşılar mı bilginiz var mıdır?

• Like
Tepkiler: Jonquilblack
Merhaba ben de Dalaman için 17 şubatta mülakata gireceğim. Olduğu taktirde eğitim hangi şehirde olacak sizce bilen var mı. Bana Antalya’da eğitim olup sonra Muğla’ya geçilir gibi geliyor ancak bilgisi olan varsa çok mutlu olurum aydınlatırsa bizi. Artı olarak referansı mektup olarak mı ayarlamamız lazım bir telefon numarası mı götürmeliyiz?
Kariyer netden başvurduktan kaç gün sonra dönüş yaptılar peki?

Merhaba kurul mülakatında e nabıza bakıldı mı sağlık süreci nasıl geçti arkadaşlar

Anladım kişiden kişiye değişiyor. O yüzden olumlu yada olumsuz diyemem zira bende daha olumlu yada olumsuz bilmiyorum. Size ne zaman dönüş yapacaklarını söylediler ? Birde hangi base için mülakata girdiniz
Görmemişim bu yaniti kusura bakmayin. Bana bir iki gun icerisinde olumlu olursa yanit gelecegini söylediler olumsuz yanit icin ne zaman gelecegine dair bir bilgi vermediler ama kesinlikle bildireceklerini soylediler. Benim yanitim bugun geldi dalaman base için girmiştim mülakata.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.