Sunex e nabıza bakmıyor ama işe giriş mailinde sağlık bilgilerini doldururken bütün mr raporlarınızı istiyor şuan sunex işe giriş aşamasındayım bütün mülakatları geçtim , e nabız mr raporunda ne yazıyor ? Fıtık bulging vs.
Merhaba acaba son durumunuz nedir sağlıktan geçtiniz mi? Minimal bulging ya da boyun düzleşmesi gibi kriterler işe girişe engel mi? Kriterler arasında bunlar yer alıyor muydu? Başarılar dilerim

Merhaba acaba sağlık kriterlerini benimle paylaşma şansınız olur mu? Bende de minimal bulging var gözüm de -2,50 miyop ve düşük derecede astigmatım var çok kararsızım eğer sağlıktan eleneceksem sürece devam etmek istemiyorum
Mülakat aşamasına geçen herkese mail gidiyor sağlık kriterleriyle ilgili, o aşamaya gecmediyseniz henüz mail atıp isteyin bence gönderirler...

Merhaba arkadaşlar mülakata girdikten sonra yarım saat sonra ******** maili aldım ertesi günde olumlu olduğuna dair bir mail alıp şubat 3 işe başlama tarihi verdiler
daha önce THY için aldığım sağlık raporunu (3 ay önce aldım) burada kullanabiliyorum sanırım 6 ay geçerli kabul ediyor Sunex. Ama o raporları THY ye verdiğim için hastaneden mi geri almam gerek yoksa THY den mi geri isteyeceğim bilmiyorum ,Sağlığa ne denli dikkat ediyolar fikri olan aydınlatabilir mi? Minimal bulging tanısı vardı e nabzımda sorun yaratır mı
Merhaba, sürecinizde nasıl bir gelişme oldu merak ettim, umarım sorun olmamıştır

Psikiyatriye birkaç defa gitmiştim seneler öncr ve psikiyatrik muayene tanısı yazıyor sadece e nabızda bu elenmeme sebep olur mu sunexpress mülakatımda?

Sunex e nabıza bakmıyor ama işe giriş mailinde sağlık bilgilerini doldururken bütün mr raporlarınızı istiyor şuan sunex işe giriş aşamasındayım bütün mülakatları geçtim , e nabız mr raporunda ne yazıyor ? Fıtık bulging vs.
Sadece mr sonuçlarını mı istiyor ? tomografi ultrason vs bunları istemiyor mu ? Bir de bu raporlar gönderilmezse teyit edebilecekleri bi sistem yok anladığım kadarıyla e-nabıza bakılmıyorsa?

Mülakat aşamasına geçen herkese mail gidiyor sağlık kriterleriyle ilgili, o aşamaya gecmediyseniz henüz mail atıp isteyin bence gönderirler...
Ben henüz o aşamaya gelmedim de kriterler için internette baya bir araştırdım mail adresi de bulamadım. Sorabileceğim mail adresi paylaşmanız mümkün mü ?

Rapor alan arkadaşlar, bilgisayarlı görme alanı testi yaptırdınız mı? sonucunuz neydi ve sorun çıktı mı? Lütfen bilgisi olan yazsin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.