Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bana olumlu dönüş geldi. Eğitim tarihim 9 şubat.
sağlıkla ilgili dosyalar da geldi, ama anlamadığım bize önce sağlık ekibinden bir dahil gelecek (önceden doldurduğumuz sağlık formu ile ilgili) sonrasında mı hastane işlerini halledeceğiz?

sağlıkla ilgili dosyalar da geldi, ama anlamadığım bize önce sağlık ekibinden bir dahil gelecek (önceden doldurduğumuz sağlık formu ile ilgili) sonrasında mı hastane işlerini halledeceğiz?
Hayır, siz sağlık işlemlerini halledip sertifikanızı en kısa sürede yüklemelisiniz. Orda gönderilen sağlık formunu da doldurup pdf olarak taratıp yüklüyorsunuz diğer belgelerle birlikte. Daha sonra sağlık ekibi gönderdiğiniz belgeleri inceleyecektir.

• Like
Tepkiler: gunes
Hastane maili ne zaman gelmişti? Ve sorması uygunsuz olmazsa hastane masrafları ortalama ne kadar tutuyor?

Anla
Hayır, siz sağlık işlemlerini halledip sertifikanızı en kısa sürede yüklemelisiniz. Orda gönderilen sağlık formunu da doldurup pdf olarak taratıp yüklüyorsunuz diğer belgelerle birlikte. Daha sonra sağlık ekibi gönderdiğiniz belgeleri inceleyecektir.
anladım çok teşekkür ediyorum çok sağolunnnn
Hastane maili ne zaman gelmişti? Ve sorması uygunsuz olmazsa hastane masrafları ortalama ne kadar tutuyor?
hastane maili dediğiniz eğer alınması gereken belgelerin olduğu mailse cuma günü geldi. Yani şöyle diyeyim: ben 23 aralıkta girdim mülakata, 9 ocak’ta olumlu maili geldi. Onu onayladım, (onaylamaktan kastım bi link var oraya tıklayıp teklifi kabul ediyosunuz onu ettim. ) bi 10-15 dakika sonra da hastane ile ilgili olan mail geldi.Hastane masrafı da 23.150 imiş dün arayıp öğrendim.

Hastane masraflarınız çok değişken olabiliyor, ek tetkik istenirse 30,40’a kadar cıkabiliyor tabi bu en kötü senaryo .her sey yolunda giderse ben yilbasi öncesi aldim 21 küsür ödeyip de cikabiliyosunuz. Hazırlıksız gitmeyin diye uyarmak istedim. Bol şans

• Like
Tepkiler: aviatorviolinist

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.