İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Sınavı anlamakta sorun yaşamadım ama listeninge dikkat edin derim. İlk olarak şıkları okuyun çünkü hepsinden bahsediyor. Benim çalışırken karsılasmadıgım ancak bana çıkan bir soru vardı o da rol modelin kim ve gelecek ya da su anki işinden bi günü nası geçirirsin onu anlat diye iki speaking konum buydu. Çalışabilirsiniz buna da

İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Sınavı anlamakta sorun yaşamadım ama listeninge dikkat edin derim. İlk olarak şıkları okuyun çünkü hepsinden bahsediyor. Benim çalışırken karsılasmadıgım ancak bana çıkan bir soru vardı o da rol modelin kim ve gelecek ya da su anki işinden bi günü nası geçirirsin onu anlat diye iki speaking konum buydu. Çalışabilirsiniz buna da
Ayrıca envanteri beklerken birkaç saat içinde geldi diyen arkadaşlarımız da olmuş. Ben 12 de bitirdim şimdi envanterim geldi. 5 saat sonra geldi. Umudunuzu kaybetmeyin 🙏🏻🤗

• Like
Tepkiler: Ambrosia ve gunes
Merhabalar, online ingilizce sinavi sürecinde internet baglantimda defalarca yaşadiğim problem sonucu sistem hep reflesh istedi özellikle speaking kisminda internet cok zorladi ve maalesef en sonunda sistem atti. Sinav linkinin geldigi mailde bir mail adresi buldum( hrbpcr@sunexpress.com) ve buraya durumu anlatir bir mail atarak yeni sinav linki talebinde bulundum. Sizce yeni sinav linki gonderirler mi daha önce başına böyle bir olay gelen varsa yazabilirmi rica etsem

Merhabalar, online ingilizce sinavi sürecinde internet baglantimda defalarca yaşadiğim problem sonucu sistem hep reflesh istedi özellikle speaking kisminda internet cok zorladi ve maalesef en sonunda sistem atti. Sinav linkinin geldigi mailde bir mail adresi buldum( hrbpcr@sunexpress.com) ve buraya durumu anlatir bir mail atarak yeni sinav linki talebinde bulundum. Sizce yeni sinav linki gonderirler mi daha önce başına böyle bir olay gelen varsa yazabilirmi rica etsem
İlerde böyle bir problemle karşılaşacaklar için bilgilendirme yapayim, maili gece saatlerinde atmiştim belirttiğim mail adresine ertesi gün saat 10 civarinda yeni sinav linki içeren mail gönderdiler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.