şu anda sağlık aşamasındasınız sanırım. ya da değilse hangi süreçtesiniz ve nasıl ilerliyor?
evet onay maili geldikten sonra iş teklifini ilettiler ve sağlık aşamasındayım. Eğitim tarihi vs bilgiler de geldi umarım sağlık aşamasında da bir sıkıntı çıkmaz..

Merhabalar arkadaşlar, bugün kabin memurluğu için mülakatım vardı . Tecrübelerimi paylaşmak isterim. Öncelikle mülakatım 20 dakika sürdü ve 2. sıradaydım benden önceki arkadaşın 35 dakika falan sürmüştü. Aşırı stres dolu bir beklemeydi ama içeri girdikten sonra mülakatıma giren kişiler aşırı pozitif ve güler yüzlülerdi. 3 kişi vardı. Mülakatımın başlangıcı birbirimizi tanımaya yönelikte oldu daha sonrasında role play yaptırdılar. Sonradan ingilizce olarak devam ettik ve aslında çok kısa sürdü. Seviyenizi anlayınca çok uzun sürmüyor sanırım. İngilizce mülakat sohbet niteliğinde geçti. Daha sonrasında ofisten çıktım ve mailim geldi. 2 adet referansımı ilettim şimdi ise beklemedeyim. Kısacası siz ne kadar stresli olursanız olun mülakata giren kişilerin pozitifliği sayesinde bu hafifliyor. Umarım başvuran herkesin ya da mülakatı olan herkesin mülakatları güzel geçer..
Merhabalar, tebrik ederim. Acaba mülakat yeri nerde oluyor bilgi verebilir misiniz?

• Like
Tepkiler: zeusedah
Hocam hallettiniz mi sağlık işlemlerini? Nasıl bir süreç biraz bahsedebilme şansınız var mı?
Büyük ihtimal sağlıktan eleneceğim gibi.. 25 derece skolyozum çıktı ve 20 derece üstü iş için uygun değil yazıyordu sağlık kriterlerinde

Hadi ya. Geçmiş olsun hocam. Bunu siz de ilk kez mi farkettiniz muayene esnasında.. sağlık olsun
Teşekkür ederim. Yine şansımı deneyeceğim ama ümidim pek yok. Olduğunu biliyordum fakat derecesini bilmiyordum malesef. Sağlık işlemleri biraz uzun sürüyor bu arada. 8:30 da başladık ve 2-3 gibi biteceği söylendi randevuyu internetten almanız gerekiyor ve fiyatı da 17850₺. Tabii ben skolyoz için ekstra bir 7000₺ daha ödedim. Onun dışında doktordan skolyoz için bir engel teşkil etmez yazısı var ama tabii şirket doktoruna da bağlı bu. Gün içinde raporları yollayıp olumlu/olumsuz dönüşü bekleyeceğim..

Teşekkür ederim. Yine şansımı deneyeceğim ama ümidim pek yok. Olduğunu biliyordum fakat derecesini bilmiyordum malesef. Sağlık işlemleri biraz uzun sürüyor bu arada. 8:30 da başladık ve 2-3 gibi biteceği söylendi randevuyu internetten almanız gerekiyor ve fiyatı da 17850₺. Tabii ben skolyoz için ekstra bir 7000₺ daha ödedim. Onun dışında doktordan skolyoz için bir engel teşkil etmez yazısı var ama tabii şirket doktoruna da bağlı bu. Gün içinde raporları yollayıp olumlu/olumsuz dönüşü bekleyeceğim..
Skolyoz için ek tetkik istenmiş sanırsam. Ama umudunuzu kaybetmeyin doktor bir engel teşkil etmez demiş. Yine de dediğiniz gibi şirket doktorunun da fikri önemli

• Like
Sunexpressin yolladığı işe giriş muayenesi formunun bir kısmını biz bir kısmını ordaki doktor mu dolduruyor acaba? Sanırım fizik muayenesine kadar biz dolduruyoduk

• Like
Skolyoz için ek tetkik istenmiş sanırsam. Ama umudunuzu kaybetmeyin doktor bir engel teşkil etmez demiş. Yine de dediğiniz gibi şirket doktorunun da fikri önemli
Umarım 5 derece göz ardı edilebilir hahahah. Onun dışında yapacak bir şey yok malesef tamamen şirket doktoruna bağlı dediğiniz gibi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.