Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
28 Ara 2025
8
2
0
Meslek
Kabin
Eylül Ekim SunExpress kabin memurluğu ilanına basvurada bulundum olumlu yada olumsuz hiçbir mail almadım. Benimde ayni durumu yaşayan arkadaşlar var mı? SunExpress ilanı pegasusun ilanından çok daha sonra açıldı pegasusda geri dönüş aldım fakat SunExpress hiçbir geri dönüş yapmadı. Acaba mail atmalı mıyım

Eylül Ekim SunExpress kabin memurluğu ilanına basvurada bulundum olumlu yada olumsuz hiçbir mail almadım. Benimde ayni durumu yaşayan arkadaşlar var mı? SunExpress ilanı pegasusun ilanından çok daha sonra açıldı pegasusda geri dönüş aldım fakat SunExpress hiçbir geri dönüş yapmadı. Acaba mail atmalı mıyım
Mail atın isterseniz ancak çok istisnai bir talep olmadıkça, SunExpress'ten bu yılın sonunda yayımlanacak Kabin Memurluğu alımına kadar bir dönüş beklemeyin. Son yayımlanan ilana 20.000'den fazla başvuru yapıldı ve başvuru yapanların çoğuna maalesef dönüş yapılamadı. Dönüş yaptıkları adayları eğitime başlattılar bile.

• Like
Tepkiler: Büşra yeğen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.