Ben de sağlık raporu almama rağmen THY de sağlıktan elendim ve Sunexpresse başvurdum umarım sorun olmaz
Sunexpress benim sağlık raporumu inceledi bir problem göremediler ama henüz işe giriş muayenesi olmadım orda farklı bi şey görmeleri durumunu bilemiyorum. Umarım problem olmaz ikimiz için de 🙏🏻

Umarım bir sorun olmaz, ben daha sınav mailini almadım. İşe giriş muayenesinde galiba sadece göze bakıyormuş doktorlar, sağlık raporunu ınline mı istediler?

Hiç bilmiyorum inanın ben de onu öğrenmeye çalışıyorum. Herkes farklı bir şey söylüyor. Evet raporları online iletmemizi istediler. İşe giriş muayenesinde de elden teslimini istediler.

Hiç bilmiyorum inanın ben de onu öğrenmeye çalışıyorum. Herkes farklı bir şey söylüyor. Evet raporları online iletmemizi istediler. İşe giriş muayenesinde de elden teslimini istediler.
Yeni işe giren yakın arkadaşım raporun varsa yeterli, çok şeye bakmıyorlar THY gibi değil emin ol dedi. Ben de onun yalancısıyım

Göz tembelligi sorun oluyor mu? Shgm de görme keskinliği yeterli ama SunExpress özel uçuş hekimleri de var mı ve varsa bu durumda sizce sorun olur mu bu? İleri derece bir tembellik değil zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.