Selamlar arkadaşlar Dalaman’daki uçuşların sıklığı hakkında bilgisi olan var mı? Ben de orası için mülakata gideceğim 4 Şubat’ta
Yazın çok uçuş oluyor, kış ayları sakin, o yüzden dönemsel tercih ediyorlardır ve yurtdışından genelde İngilizler, Almanlar, Ruslar geliyor gidiyor Dalaman'a en çok

• Like
Tepkiler: batu35070
Merhaba ben de mülakat tarihi seçimindeyim , bir sorum olacak 9 ay tam süreli çalışma olacak , aralık Ocak şubatta çalışma olmayacak diyor fakat daha sonrasında performansa bağlı sözleşme süresiz olarak uzatılabilecek yazıyor bu kafamı karıştırdı nasıl olacak yani ?
yani o sürecin sonunda seni işten çıkarabilir ya da devam etmeni sağlayacak yeni sözleşme imzalatabilirler. Bir arkadaşım 6 ay çalıştı ve sonrasında çıkarılmıştı mesela.

bir arkadaşıma gelen maili ayt için gelmesine rağmen linke girdiğinde dalaman yazıyor. ayt base çalışmak istiyoruz ikimizde mülakatta seçme imkanı var mıdır

Sinavlari basariyla gectikten sonra size mulakat tarihi secimi icin link gonderiyolar 3 secenek var dalaman antalya ve izmir onlardan birini secebilirisniz
Evet mülakat yerini ve tarihini biz belirliyoruz fakat çalışılacak base olarak sormuştum ben onu. Mülakatta belli oluyormuş diye duydum.

Evet mülakat yerini ve tarihini biz belirliyoruz fakat çalışılacak base olarak sormuştum ben onu. Mülakatta belli oluyormuş diye duydum.
Siz istediginiz yeri belirttiginiz surece bir sorun olacagini dusunmuyorum zaten ayt icin daha cok kabin memuru aliyolar.

Şubat 7sinde İngilizce sınav için mail attım ama askerlik yaptığım için giremedim anca izin aldım sınava girebilmek için tekrar sınav linki gönderilme şansı var mıdır acaba nereye ulaşabilirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.