Seli selam. Mülakattan geçmişsin sanırım nasıldı? Verebileceğin tavsiye ya da şunu sordular şuna dikkat et diyebilecegin bir şey var mı var ise çok sevinirim.
Selamm Mulakat cok guzel basliyo sadece seni cok sıkıştırmaya çalışabilirler güler yüzünü bozma sakın roleplay içinde geçerli eleştiri yapıcaklar eleştirrye açık olduğunu belli et sinirlenme . gitmeden sunexpress araştırmanı öneririm uçak tipi kaç uçağı var odulleri neler vs görünüşün düzgün olsun dikkatlerini cekiyor . Teamwork ile alakalı sorular soruyolar zaten.

• Like
Tepkiler: gunes
Selamm Mulakat cok guzel basliyo sadece seni cok sıkıştırmaya çalışabilirler güler yüzünü bozma sakın roleplay içinde geçerli eleştiri yapıcaklar eleştirrye açık olduğunu belli et sinirlenme . gitmeden sunexpress araştırmanı öneririm uçak tipi kaç uçağı var odulleri neler vs görünüşün düzgün olsun dikkatlerini cekiyor . Teamwork ile alakalı sorular soruyolar zaten.
Hmm anladım roleplay i nasıl yapıyorlar sadece soru mu soruyarlar yoksa normal ayağa kalkıp durumumu gerceklestiriyoruz

Hmm anladım roleplay i nasıl yapıyorlar sadece soru mu soruyarlar yoksa normal ayağa kalkıp durumumu gerceklestiriyoruz
Karsilikli oturarak seninle yolcuymus gibi konusuyo ya da is arkadasinmis gibi rahat ol ve sakince cozum uret yeterli . Mulakatta rahat oldugun surece bir sorun cikacagini dusunmuyorum.

Rahat olup kendin olduktan sonra çok sorun çıkmaz diye okudum bende burada.Sana sorulan soruyu hatırlıyor musun? Veya dönen olayı

Oyle düşünmeyin bana ertesi gün olumlu geldi . En azından bir iki gün bekleyin.
Merhaba birşey sormak istiyorum tecrübeniz olduğundan. Şu an Dalaman için konuşuyoruz ve sözleşme bazlı alınıyoruz şirkete. Sonrasında ne olacagini söylediler mi? Yoksa direkt işten çıkış mı oluyor bir bilginiz var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.