Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba. Dalaman base için teklif aldım bugün. Dalaman'da görev yapan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi? Servis güzergahı gönderildi ama duraktan mı alıyor yoksa direkt evden mi alınıyor? Ya da yaşanabilecek güvenli, uygun, merkezi yerler nereleri? Antalya'da eğitim sonrası taşınmak için ne kadar süre veriliyor ve ne zaman göreve başlanılıyor gibi gibi
Öncelikle tebrik ederim. Dalaman’ın da aynı olacağını düşünerek yorum yazıp bilgi vermek istedim. Servis güzergahında evinizden alınıyorsunuz, uçuşunuzdan kısa süre önce size pick up saati mesaj ile bildiriliyor, gecikme olursa aranıp bilgi veriliyor, çok uzak bir yerde oturuyorsanız, ki genelde tercih edilen bir şey değil, servis noktasına kendi imkanlarınızla gelip servise biniyorsunuz. Bazen servisin size ulaşamadığı farklı durumlar olursa, en kısa zamanda havaalanına ulaşmanız için, taksiye bin fişi ibraz et denilebiliyor (ekstrem durumlarda). Taşınma süresi olarak 3 hafta veriliyor diye biliyorum ama her şehir bazında farklılık gösterir mi bilmiyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Öncelikle tebrik ederim. Dalaman’ın da aynı olacağını düşünerek yorum yazıp bilgi vermek istedim. Servis güzergahında evinizden alınıyorsunuz, uçuşunuzdan kısa süre önce size pick up saati mesaj ile bildiriliyor, gecikme olursa aranıp bilgi veriliyor, çok uzak bir yerde oturuyorsanız, ki genelde tercih edilen bir şey değil, servis noktasına kendi imkanlarınızla gelip servise biniyorsunuz. Bazen servisin size ulaşamadığı farklı durumlar olursa, en kısa zamanda havaalanına ulaşmanız için, taksiye bin fişi ibraz et denilebiliyor (ekstrem durumlarda). Taşınma süresi olarak 3 hafta veriliyor diye biliyorum ama her şehir bazında farklılık gösterir mi bilmiyorum.
Tebrik ve yanıt için çok teşekkür ederim 🙏🏻 3 hafta yeterli sayılabilecek bir süre. Umarım hepimiz için en güzeli olur

• Like
Tepkiler: Lirjena
Rica ederim ne demek. Bende şunu merak ettim, size bu son alımda Dalaman mı teklif edildi? İlanda yoktu ya, o yüzden soruyorum.. 1 kişiye mi ihtiyaç olmuş yani☺️?

Rica ederim ne demek. Bende şunu merak ettim, size bu son alımda Dalaman mı teklif edildi? İlanda yoktu ya, o yüzden soruyorum.. 1 kişiye mi ihtiyaç olmuş yani☺️?
Evet son alımda. Mülakatta tercih sıralaması yaparken ben de Dalaman'ı saymamıştım ilanda olmadığı için. Daha sonrasında Dalaman base de var diye kendileri eklediler. Neye göre alım yapıldı bilmiyorum açıkçası. Başlık altında bir arkadaşa daha Dalaman teklif gelmiş.

• Like
Tepkiler: Lirjena
Evet son alımda. Mülakatta tercih sıralaması yaparken ben de Dalaman'ı saymamıştım ilanda olmadığı için. Daha sonrasında Dalaman base de var diye kendileri eklediler. Neye göre alım yapıldı bilmiyorum açıkçası. Başlık altında bir arkadaşa daha Dalaman teklif gelmiş.
Dalaman base teklifi bana da geldi, dün sağlık bilgilerimi yolladım ama herhangi bir dönüş yok henüz

Dalaman base teklifi bana da geldi, dün sağlık bilgilerimi yolladım ama herhangi bir dönüş yok henüz
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim🙏🏻 Ben hala sağlık sertifikamı alamadım. Eski sertifika olmadan yenisini vermiyorlarmış. Shgm Genel Müdürlük'ten kayıp talebi oluşturdum onların kargolaması ve göndermesi gerekiyormuş. 1 hafta oldu hala kargoya verilmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.