Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
evet ben de böyle düşünüyorum ama cvlere bakmadan random bir şekilde ı seçim yapıyorlar onu anlamadım ilk gün başvuran geri dönüş alamazken 2.3. gün başvuran kişiler almış mesela o kafa karıştırıcı bence de tamamen şans
buna cok üzüldüm acıkcası ,bir heves herkes bekliyor ya ,ilk gün ilk 15. dkda basvurdum ben mesela

evet ben de böyle düşünüyorum ama cvlere bakmadan random bir şekilde ı seçim yapıyorlar onu anlamadım ilk gün başvuran geri dönüş alamazken 2.3. gün başvuran kişiler almış mesela o kafa karıştırıcı bence de tamamen şans
Koskoca şirket niye "random" seçim yapsın? Tamamen şans değil. Doğru düzgün profesyonel kariyernet profili olan adaylar davet ediliyor,basit yani. O 22 bin kişiden tabiki herkese dönülmüyor çünkü profesyonel değiller,eskiden elenenlerin başvurusu da kabul olmaz,ingilizce sınavından elenenler de var. Bayağı kişi eleniyor.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20396
Koskoca şirket niye "random" seçim yapsın? Tamamen şans değil. Doğru düzgün profesyonel kariyernet profili olan adaylar davet ediliyor,basit yani. O 22 bin kişiden tabiki herkese dönülmüyor çünkü profesyonel değiller,eskiden elenenlerin başvurusu da kabul olmaz,ingilizce sınavından elenenler de var. Bayağı kişi eleniyor.
ama benim %100 dolu mükemmel diyor mesela kariyer.net profilim için belki sıra bekleniyordur

Öncelikle sakin olunuz bence. Ben de bir kariyer danışmanı ve uzman psikolojik danışman olarak sürecin nasıl işlediğine az çok hakimim. Daha önce sunexpresse başka pozisyonlar için iş başvurusu yaptığımda olumsuz mail almıştım. Bu sefer olumlu ve olumsuz bir geri dönüş alamamak düşündürttü burada da beyin fırtınası yapıyoruz aynı durumda olan insanlar olarak konuşarak kendimizi ve birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz o kadar. Yalnızca kariyernet profili ile ilgili olduğunu da düşünmüyorum benim de profesyonel bir profilim var. Siz sanıyor musunuz ki herkesin profili tekk tekk inceleniyor, yapay zeka odaklı anahtar kelimelerle tarama sistemleri var artık şirketlerin. Sistemi anlamlandırmaya çalışıyorum o kadar.

Bu arada random bi seçim derken şirketin rastgele insan seçtiğinden bahsettiğimi zannetmişsiniz. Cvleri sırasına bakmadan random bir şekilde çekip incelediklerinden bahsediyorum. Sırayla değil, havuzdan. Ama kötü bir ifade de bulunmuşum panikten anlaşılmaması normal

• Like
Tepkiler: Birumutuçmak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.