Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba çok uzun zaman oldu hala mail ile geri dönüş almadım ne yazık ki. Forumda kariyer.netteki başvurusunu geri çekip tekrar göndermekten bahsetmiş birkaç kişi acaba yapan oldu mu? Faydası olur mu?
Hocam 10 binden fazla başvuru var ve bu yoğunluğu kaldırabileceklerini düşündüğüm için böyle bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ben özgeçmişteki bazı düzenlemeler dolayısıyla daha önce başvuruyu geri çekip yeniden başvurdum fakat bana bir etkisi olmadı.
Hocam 10 binden fazla başvuru var ve bu yoğunluğu kaldırabileceklerini düşündüğüm için böyle bir şeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ben özgeçmişteki bazı düzenlemeler dolayısıyla daha önce başvuruyu geri çekip yeniden başvurdum fakat bana bir etkisi olmadı.
22bin felan basvuru var bundan 250 kisi alincak ve mülakata cagrilan adaylar var. Kontejan doldugu an biticek alim yani birak 10bin CVyi 22bin CVye bakcaklarini hic sanmiyorum. Ne kadar büyük bir firma olursa olsun. Tamamen sans artik
22bin felan basvuru var bundan 250 kisi alincak ve mülakata cagrilan adaylar var. Kontejan doldugu an biticek alim yani birak 10bin CVyi 22bin CVye bakcaklarini hic sanmiyorum. Ne kadar büyük bir firma olursa olsun. Tamamen sans artik
evet ben de böyle düşünüyorum ama cvlere bakmadan random bir şekilde ı seçim yapıyorlar onu anlamadım ilk gün başvuran geri dönüş alamazken 2.3. gün başvuran kişiler almış mesela o kafa karıştırıcı bence de tamamen şans
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.