Merhaba tekrardan,

Az önce İngilizce sınavına girdim, envanter bekliyorum size ne kadar sürede geldi ? Ben hem Antalya hem de Dalaman için başvurdum. Fakat, Antalya istiyorum. Bu yerleşim yerini mülakatta mı konuşuyorsunuz, size neresi uygundur gibi soruyorlar mı ? Beni bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz ? (İstanbul'da yaşıyorum.) Son olarak, envanter sonrası mülakat hangi şehirde oluyor ve envanterden ne kadar süre sonra kurul mülakatı için mail geliyor ? Şimdiden teşekkürler. Size hayırlı uğurlu olsun
Selamlar, orada bana sorduklarında hem dalaman'a hem de antalya'ya başvurduğumu, benim için fark etmediğini söylemiştim. Onlar da herhangi bir base'de çalışır mısınız diye emin olmak için tekrar sordular, ben de evet dedim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.