Bana "Eğer olumlu olursa napıcaksın? " diye sordular. Taşınacağımı söyledim , başka bir soru sormadılar.
size peki neler sordular türkçe ingilizce hamgi sorular soruldu çok detaylı mı geçti yoksa kısa mı sürdü bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

size peki neler sordular türkçe ingilizce hamgi sorular soruldu çok detaylı mı geçti yoksa kısa mı sürdü bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Önce ingilizce başladı ve ingilizce kendimi tanıtmamı istediler. Sonrasında Türkçe 1-2 soru soruldu. Maksimum 10 dk sürdü. Güleryüzlülerdi gayet iyi karşıladılar.

Bende 18inde girdim istanhul dışında yaşıyorum sizede olumlu olursa hemen ev bulamayabilirsin ne yapacaksın tarzı sorular sordular mı?
Bana olumlu olursa anadoluya mi avrupaya mı taşınacaksın diye sordular bir de hangi havalimanı istersin dediler. Bunları da ingilizce olarak sordular bu arada.

mülakatta neler sordular size türkçe ve ingilizce olarak
İngilizce olarak başladı kendimi tanıtmamı istediler ben anlatırken şehir dışında yaşadığımı söyleyince bu soruları sordular art arda istanbulda hemen ev bulamayabilirsin ne yapacaksın işte çok pahalı geçinebilecek misin tek başına yaşayacaksan zorlanmayacak mısın vs hepsine kendimce cevaplar verdikten sonra bölümüm hakkında birkaç soru sordular sonra türkçeye geçildi benim ilk mülakatımdı çok heyecanlandım bu yüzden gülerek stresle nasıl başa çıkarsın diye sordular :) neden tgs ve seni motive eden şeyler nedir diye sordular toplam 10dk sürmüştür hepsi heyecan yapacak bir şey yokmuş aslında gayet anlayışlı ve kibar yaklaştılar

• Like
Tepkiler: akara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.