tnsoguz

Üye
25 Şub 2025
32
12
5
Arkadaşlar merhaba, sadece engelli olan adaylar cevaplarsa sevinirim ocak şubat ayında yerinde mülakata girip olumlu olumsuz dönüş alan var mı?

• Like
Tepkiler: ozi95
Merhaba engelli olarak 2 ocak mülakata girdim 18 martta olumlu sonuçlandı sağlık evraklarını ve işyeri muayenesinden geçtik evrakları teslim ettik dönüş bekliyoruz Hayırlısı bakalim

• Like
Tepkiler: ctn ve tnsoguz
Merhaba engelli olarak 2 ocak mülakata girdim 18 martta olumlu sonuçlandı sağlık evraklarını ve işyeri muayenesinden geçtik evrakları teslim ettik dönüş bekliyoruz Hayırlısı bakalim
Merhaba, çok sevindim sizin adınıza engeliniz ney kullandığınız düzenli bir ilaç varmı birde ingilizce seviyeniz neydi yhm için geldi dimi olumlu sonuç

Merhaba, çok sevindim sizin adınıza engeliniz ney kullandığınız düzenli bir ilaç varmı birde ingilizce seviyeniz neydi yhm için geldi dimi olumlu sonuç
Engel Durumum işitme kullandığım ilaç yok ayrıca ingilizce seviyem sıfır büro için başvuruda bulunmuştum özel sektörde 10 yıllık ön muhasebeciydim işten ayrıldım beklemedeyim

Engel Durumum işitme kullandığım ilaç yok ayrıca ingilizce seviyem sıfır büro için başvuruda bulunmuştum özel sektörde 10 yıllık ön muhasebeciydim işten ayrıldım beklemedeyim
Benimde 12 yıllık muhasebe/finans geçmişim var hala da çalışıyorum. YHM için başvurdum ben ingilizce seviyem sıfır muhasebe de değerlendirelim sizi dediler bende ikiside olur dedim hangisi olursa :) engel olarak da tek gözüm protez ilaç falan kullanmıyorum 27 şubatta girdim bende inşAllah olumlu dönüş alırım hala dönüş olmadı . Allah hayırlı olanı nasip etsin gönlümüze de razı etsin diyelim :)

• Like
Tepkiler: ozi95
Arkadaşlar 27 şubatta mülakata girdim 27 martta olumlu mesaj aldım Allah herkesin gönlüne göre versin :) ancak sağlık için yapılacak işlemin detayı gelmedi. bilgisi olan var mı

• Like
Tepkiler: ctn
Merhaba, Thy engelli alımında yüzyüze mülakattan sonra haber gelen varmı? Kaç gün içinde haber edecekler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.