Tecrübeli arkadaşlar 2026 yılı için İK mülakatında THYnin filosunda kaç uçak vardır sorusunu bilemedim sadece 30 dk sohbet ettik bu yüzden elerler mi

o kısım değerlendirmeye alınmıyormuş pek, ama sırasıyla önce nartionun klasik iq testi olan Dynamiq testini (ilk evrede yaptıkları genel yetenek testine göre fazlasıyla zordu, 54 soru için 25 dakikanız var.) sonra ismini unuttuğum bir kişilik testini ve OnlineCase adında iş hayatınızda karşılaşabileceğiniz sorunları ve bu sorunlara çözüm şeklinizin ölçüldüğü bir test yapıldı
Merhaba, Nartionun her aşaması (IQ testi, kişilik envanteri, dikkat testi vs.) genel olarak değerlendirmeye mi alınmıyor, yoksa sadece kişilik envanteri kısmından mı bahsediyordunuz?

Arkadaşlar, staj sürecinde online İK mülakatından sonra birim mülakatı yapılacakmış gibi görünürken bana bu aşamada Nartio'dan bir envanter geldi. Bu envanter süreç şemasındaki "değerlendirme merkezi uygulamaları"na mı denk geliyor yoksa sonradan eklenen bir aşama mı bilgisi olan var mı?
Envanterde genel yetenek testi kısmı da vardı bu arada. En başta bunun sınavına girmemize rağmen neden tekrar benzeri çözdürüldüğünü de anlamadım
Bu aşamada herhangi bir adayın elenip elenmediğini biliyor musunuz acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.