İngilizceniz nasıldı iyi geçmiş miydi?
İngilizcem iyi gibiydi ama genel yeteneğim kötüydü benim. Geçen sene de THY'nin take off part time programına başvurmuştum aslında onda da grup mülakatına kadar gelmiş orda elenmiştim. Ben sınavı da çok iyi bulmadım açıkçası bı de o sınav için herkesi Florya'ya çağırdılar. Geçen sene mesela online ilerlemişti o süreçler. Neyse artık diyorum

İngilizcem iyi gibiydi ama genel yeteneğim kötüydü benim. Geçen sene de THY'nin take off part time programına başvurmuştum aslında onda da grup mülakatına kadar gelmiş orda elenmiştim. Ben sınavı da çok iyi bulmadım açıkçası bı de o sınav için herkesi Florya'ya çağırdılar. Geçen sene mesela online ilerlemişti o süreçler. Neyse artık diyorum
Genel olarak ingilizceye önem verildiğini düşünüyorum 30 sorudan 25 net yapan kişinin olumsuz gelmesi çok çok düşük bir ihtimal

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.