Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Beni de aradılar aynı şeyi söylediler kontenjan azalması ve savaş durumundan bahsettiler adayların çoğunu almak istediklerini ama kontenjandan dolayı diğerlerinden çok ayrılan pozisyona en uygun görülen adayları almışlar
Bu nasıl şey herkesi zaten alamazlardı ki. Kaç kişi alınmış. Normalde kaç kişi alınacakmış? Şimdi adayların hepsine sizi alacaktık ama savaş çıktı çok kolaya kaçmak niye eledin kimi niye aldın onu söylemesi lazım

Bu nasıl şey herkesi zaten alamazlardı ki. Kaç kişi alınmış. Normalde kaç kişi alınacakmış? Şimdi adayların hepsine sizi alacaktık ama savaş çıktı çok kolaya kaçmak niye eledin kimi niye aldın onu söylemesi lazım
Ben de sizin gibi düşündüm fakat sayı hakkında bilgileri gizli tuttukları için sormadım bile ama ilk düşünülen kontenjanın yarısından azmış

Sadece arayıp bunu mu diyolar
10 dk civarı sürdü benimkisi değerlendirme parametrelerini anlattı 6 farklı değerleri (stres yönetimi, ekip çalışmasına uygunluk, öğrenebilme ve gelişmeye açıklık gibi) varmış benim için 3 tanesi istenen değerlerde 3 tanesi istenenin üstünde seviyedeymiş. Yani uzun lafın kısası giremeyen varsa savaş sebebiyle kontenjanları daralttıkları için. Normal koşullarda kabul alabilecek adaylar kabul almamış.

Yani buraya yazılan yedekler harici 1 kişi onay aldığını yazdı, onun dışında ne linkedin de ne çevremde duymadım zaten. 3-5 kişi aldılar herhalde

• Like
Tepkiler: Ermeneaher

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.