Uçak Bakım Başkanlığı (ISL) yazıyor, uçak bakım kısmına hazırlanıyorum ama bu durum kafama takıldı, teşekkürler.Mailde Hat Bakım Başkanlığı yazıyor bende, sizinki farklı bir bölüm sanırım.
Uçak Bakım Başkanlığı (ISL) yazıyor, uçak bakım kısmına hazırlanıyorum ama bu durum kafama takıldı, teşekkürler.Mailde Hat Bakım Başkanlığı yazıyor bende, sizinki farklı bir bölüm sanırım.
ISL, Atatürk havalimanı oluyor. Dolayısıyla orada hat olmadığı için bakımı da yok. Uçak bakımdır o.Merhaba, ISL hat bakımı mı ifade ediyor?
Hat bakım başkanlığı Sabiha Gökçende'mi acaba? Bilginiz var mı?ISL, Atatürk havalimanı oluyor. Dolayısıyla orada hat olmadığı için bakımı da yok. Uçak bakımdır o.
Benim bildiğim kadarıyla bütün birimler sabihadaydı en son.Hat bakım başkanlığı Sabiha Gökçende'mi acaba? Bilginiz var mı?
Merhaba girdiniz mi mülakata nasıl geçti? Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isteriz@fraxec3 hocam kısa bir süre içinde Tasarım Üretim ve Mühendislik Çözümleri biriminin mülakatına gireceğim. Mülakat öncesinde verebileceğiniz son tavsiyeler varsa ya da “şu konulara da çalışmanda fayda var” diyebileceğiniz başlıklar varsa benim için çok faydalı olur. Daha önce birkaç konu belirtmiştiniz; aklınıza sonradan gelen başka öneriler de olur diye tekrar sormak istedim.
Mülakata girdim, kendi adıma keyifli bir mülakat geçirdiğimi düşünüyorum. Heyecanlı bir süreç oldu benim için. Kimseye hak geçmemesi adına sorulan herhangi bir soru hakkında yorum yapmayayım. Benim de sürecim sonuçlanmadığı için ne kadar doğru tavsiye verebilirim bilmiyorum ama tek söyleyebileceğim şey sürece sakin ve kendiniz olarak girmeniz. Bildiklerinizi net ifade etmeye çalışmak ve heyecanı mümkün olduğunca yönetmek bence önemli. Onun dışında herkes için farklı ilerleyen bir süreç olduğu için kesin tavsiye vermek zor biraz benim için. Umarım siz de istediğiniz gibi bir mülakat geçirirsiniz.Merhaba girdiniz mi mülakata nasıl geçti? Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isteriz
Merhaba, mülakat sonucu icin size bir süre bilgisi verildi mi?Mülakata girdim, kendi adıma keyifli bir mülakat geçirdiğimi düşünüyorum. Heyecanlı bir süreç oldu benim için. Kimseye hak geçmemesi adına sorulan herhangi bir soru hakkında yorum yapmayayım. Benim de sürecim sonuçlanmadığı için ne kadar doğru tavsiye verebilirim bilmiyorum ama tek söyleyebileceğim şey sürece sakin ve kendiniz olarak girmeniz. Bildiklerinizi net ifade etmeye çalışmak ve heyecanı mümkün olduğunca yönetmek bence önemli. Onun dışında herkes için farklı ilerleyen bir süreç olduğu için kesin tavsiye vermek zor biraz benim için. Umarım siz de istediğiniz gibi bir mülakat geçirirsiniz.
Bir - bir buçuk ay içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendiMerhaba, mülakat sonucu icin size bir süre bilgisi verildi mi?
Teşekkür ederim. Mülakata tek kişi mi giriyor yoksa bir komisyon grubu vs. var mı?Mülakata girdim, kendi adıma keyifli bir mülakat geçirdiğimi düşünüyorum. Heyecanlı bir süreç oldu benim için. Kimseye hak geçmemesi adına sorulan herhangi bir soru hakkında yorum yapmayayım. Benim de sürecim sonuçlanmadığı için ne kadar doğru tavsiye verebilirim bilmiyorum ama tek söyleyebileceğim şey sürece sakin ve kendiniz olarak girmeniz. Bildiklerinizi net ifade etmeye çalışmak ve heyecanı mümkün olduğunca yönetmek bence önemli. Onun dışında herkes için farklı ilerleyen bir süreç olduğu için kesin tavsiye vermek zor biraz benim için. Umarım siz de istediğiniz gibi bir mülakat geçirirsiniz.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.