Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Tasarım Üretim ve Mühendislik Çözümleri biriminin mülakatı hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ? Ne gibi sorular soruluyor, teknik olarak bizden beklenen ön bilgi tam olarak nedir ?

merhaba arkadaşlar birim mülakatlarında verilen soru dışında ne gibi teknik sorular soruluyor? Uçak bakım biriminde mülakata girmiş arkadaşlara soruyorum özellikle.
Hat bakım için birim mülakatına çağrıldım fakat şu önden verilen bi soruyu bi türlü göremedim. Tüm maillere baktım öyle bir soru falan yok ben mi kaçırıyorum acaba sorunun olduğu mail başlığı nedir?

Hat bakım için birim mülakatına çağrıldım fakat şu önden verilen bi soruyu bi türlü göremedim. Tüm maillere baktım öyle bir soru falan yok ben mi kaçırıyorum acaba sorunun olduğu mail başlığı nedir?
Direkt mülakat davet mailinin içinde geliyor soru. Ekstra bir soru maili gelmedi bana.

@fraxec3 hocam aviyonik sistemler hakkında ne gibi sorular sorulmuştu hatırlıyor musun veya bu konu hakkında neler sorulduğuna dair bilgin var mıdır ? Sana da çok soru sorup seni uğraştırıyorum, yardımların için çok teşekkür ederim 🙏🫡

Belki Hat bakımda o soru verilmiyor olabilir. Geçen sene mülakat davetinden bir iki gün sonra gelmişti diye hatırlıyorum.
@fraxec3 hocam aviyonik sistemler hakkında ne gibi sorular sorulmuştu hatırlıyor musun veya bu konu hakkında neler sorulduğuna dair bilgin var mıdır ? Sana da çok soru sorup seni uğraştırıyorum, yardımların için çok teşekkür ederim 🙏🫡
Sizin biriminizde aviyonik sorusu sorulacagını düsünmüyorum. Daha çok tamir ve ar-ge üzerine sorular sorulur büyük ihtimalle. SRM,AMM gibi dosyaları inceleyebilirsiniz. Daha önce bu tarz bir mülakata girmedim yapısal anlamda. Aklıma gelen diğer sorular NDT nedir, patch ve blend repair nedir gibi. Ayrıca filoya ve şirkete ait detayları da çalışmanızı öneririm. Uçak çeşitleri dar geniş gövde olanlar vs.

İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz problem yok.

Belki Hat bakımda o soru verilmiyor olabilir. Geçen sene mülakat davetinden bir iki gün sonra gelmişti diye hatırlıyorum.

Sizin biriminizde aviyonik sorusu sorulacagını düsünmüyorum. Daha çok tamir ve ar-ge üzerine sorular sorulur büyük ihtimalle. SRM,AMM gibi dosyaları inceleyebilirsiniz. Daha önce bu tarz bir mülakata girmedim yapısal anlamda. Aklıma gelen diğer sorular NDT nedir, patch ve blend repair nedir gibi. Ayrıca filoya ve şirkete ait detayları da çalışmanızı öneririm. Uçak çeşitleri dar geniş gövde olanlar vs.

İstediğiniz zaman soru sorabilirsiniz problem yok.
Çok teşekkür ederim. Bana gönderilen mülakat sorusu biraz daha aviyonik sistemler ile alakalıydı. Bu nedenle sormak istedim.

@fraxec3 hocam kısa bir süre içinde Tasarım Üretim ve Mühendislik Çözümleri biriminin mülakatına gireceğim. Mülakat öncesinde verebileceğiniz son tavsiyeler varsa ya da “şu konulara da çalışmanda fayda var” diyebileceğiniz başlıklar varsa benim için çok faydalı olur. Daha önce birkaç konu belirtmiştiniz; aklınıza sonradan gelen başka öneriler de olur diye tekrar sormak istedim.

@fraxec3 hocam kısa bir süre içinde Tasarım Üretim ve Mühendislik Çözümleri biriminin mülakatına gireceğim. Mülakat öncesinde verebileceğiniz son tavsiyeler varsa ya da “şu konulara da çalışmanda fayda var” diyebileceğiniz başlıklar varsa benim için çok faydalı olur. Daha önce birkaç konu belirtmiştiniz; aklınıza sonradan gelen başka öneriler de olur diye tekrar sormak istedim.
Aklıma başka soru gelmedi. Sorulardan bağımsız ulaşım konusunu iyi planlayın. Mülakat yeri ters bir yerde, arabanız varsa sizi içeri almıyorlar. Toplu taşıma ile gidecekseniz de yolculuk süresini iyi hesaplayın.

• Like
Tepkiler: TheStabilizer

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.