Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hangi aşamadasınız şu anda

Anladım. Çok teşekkür ederim. Son bir sorum olucaktı da. Bu part tine çalışmayı staj olarak saydırabiliyor muyuz. Ayrıca bu part time çalışmanın artıları nelerdir siz memnun kaldınız mı
Saydırabiliyorsunuz, genelde bu tarz büyük şirketlerde ortak staj defteri oluyor onu size veriyorlar siz de sisteme yüklüyorsunuz. Normal işinize devam ediyorsunuz. Ben bu programdan ret almıştım ama fakülteden birçok arkadaşım kabul aldı. Kabul alırsanız kesinlikle katılmanızı öneririm. Tam zamanlıya geçiş yapılabilen öğrenci programı çok azaldı. O açıdan baya değerli. Özellikle teknik kısmında rakip şirket bile yok zaten.

Saydırabiliyorsunuz, genelde bu tarz büyük şirketlerde ortak staj defteri oluyor onu size veriyorlar siz de sisteme yüklüyorsunuz. Normal işinize devam ediyorsunuz. Ben bu programdan ret almıştım ama fakülteden birçok arkadaşım kabul aldı. Kabul alırsanız kesinlikle katılmanızı öneririm. Tam zamanlıya geçiş yapılabilen öğrenci programı çok azaldı. O açıdan baya değerli. Özellikle teknik kısmında rakip şirket bile yok zaten.
Anladım. Çok teşekkür ederim gerçekten. Umarım daha güzel kapılar size açılır.

• Like
Tepkiler: fraxec3
Merhaba,
Birim mülakatından mı elendiniz? Açıkçası birim mülakatının ne kadar eleyici olduğunu merak ediyorum sizce nelere dikkat edilmeli kendi deneyiminize göre konuşacak olursanız? Ve ağırlıklı olarak teknik bilginin ölçüldüğü bir mülakat mıdır?

Merhaba,
Birim mülakatından mı elendiniz? Açıkçası birim mülakatının ne kadar eleyici olduğunu merak ediyorum sizce nelere dikkat edilmeli kendi deneyiminize göre konuşacak olursanız? Ve ağırlıklı olarak teknik bilginin ölçüldüğü bir mülakat mıdır?
Birim mülakat davetini aldınız mı aldıysanız hangi birinden aldınız acaba

Bu senede aynı şekilde bir soru vermişler ve önden cevap bile gönderebilrsiniz demişler hangi birim ile görüşmeye çağrıldıysak o birimden ilerlemiyor muyuz bir de 1-3 ay arası süreceği gösteriyorda burdan sonra beğenirlerse tam zamanlı olarak işe alım yapılmıyor mu ? Son olaraktan aviyonik benim alanım oluyor ama her şeyi bilmek imkansız bunda sorulara cevap verememe gibi bir durum olduğu zaman nasıl oluyor biliyor musunuz ?

Dostum önden soru ne zaman verilmiş? Detaylı bilgi paylaşır mısın? @tercih

birim mülakat mailleri farklı tarihlerde mi geliyor toplu mu arkadaşıma gelmiş ama bana daha gelmedi,farklı bir birimde o

Ben pazartesi nartio'yu tamamladım hala gelmedi, arkadaşınız ne zaman tamamlamış biliyor musunuz @jokertaner

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.