Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bana ingilizce cümleyi sormadılar direkt elenmiş mi oluyorum?
Bölümünüz yüzde yüz ingilizce olabilir ya da dil sınavınız olabilir. Bende ikisi de yoktu ama bana da sormamışlardı. Yüzyüze mülakatta sormuşlardı ama yan odamdaki mülakatta ingilizce de konuşulduğunu da duymuştum. Anladığım kadarıyla genelde soruluyor ama değişiklik de gösterebiliyor.

• Like
Tepkiler: Ermeneaher
Bölümünüz yüzde yüz ingilizce olabilir ya da dil sınavınız olabilir. Bende ikisi de yoktu ama bana da sormamışlardı. Yüzyüze mülakatta sormuşlardı ama yan odamdaki mülakatta ingilizce de konuşulduğunu da duymuştum. Anladığım kadarıyla genelde soruluyor ama değişiklik de gösterebiliyor.
bugün girdim ielts skorum var o soruldu sonrasında çeviri yapmam istendi sorulabiliyor yani genel teknik bilgi olarak da çok bir şey sormadılar ben bahsettim direkt olarak neden çalışmak istediğimi turkish technic hakkındaki bilgilerimi falan sadece seçtiğim birimleri neden seçtiğimi ve bir tane birimin turkish technicde ne iş yaptığını sordular

• Like
Tepkiler: fraxec3

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.