Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Belli olmaz dostlar şartlar böyle kimse gözümüzdeki yaşa bakmayacak ne olur ne olmaz diye farklı opsiyonları değerlendirmeye bakın derim

Ama süreç bu kadar ilerlemişken iptal edileceğini düşünmüyorum ben. İlk sınav aşamasından hemen sonra iptal edilebilirdi belki ama şu an absürt olacağını düşünüyorum
Sen 101'den bahsediyorsun galiba kral. Jr daha farklı bir program.
take off jrnin açılmayacağı baya önceden belliydi kariyer günlerinde sorduğumda bu sene açmayı planlamıyoruz demişlerdi 3 4 ay önce
Doğrudur hocam, geçen sene de arkadaşlar alakasız bölümlerle mülakata girmişti. İhtiyaç yok demek ki. Mezun olmak için kötü bir sene açıkçası :D

Bugün de açıklanmadı :(

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.