Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben şubatta birim mülakatına girmiştim az önce kariyer sitesinde tekrar mülakat atandığını gördüm ama 2 gün önceymiş mülakat, mail de gelmemiş, kaçırmış oldum sanıyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Değerlendirmeyle ilgili durumlardan böyle gözükebiliyordu galiba. Bir arkadaşıma daha olmuştu, problem yoktur. Ek mülakat falan olsa ayrıca SMS de atıyorlar.

Değerlendirmeyle ilgili durumlardan böyle gözükebiliyordu galiba. Bir arkadaşıma daha olmuştu, problem yoktur. Ek mülakat falan olsa ayrıca SMS de atıyorlar.
Forumda birkaç konu okudum da, gözlük kullanımı sorun oluyor mu Turkish Technic'te? Sağlık kontrolünde vs. olumsuz etkiler mi bilginiz var mı?

Forumda birkaç konu okudum da, gözlük kullanımı sorun oluyor mu Turkish Technic'te? Sağlık kontrolünde vs. olumsuz etkiler mi bilginiz var mı?
Ofis çalışanları için bir sıkıntı olduğunu şahsen ben duymadım.

Arkadaşlar, şubat ayında mülakata girip süreci sonuçlanan oldu mu? Ben şubatın sonlarında mülakata girdiğimde sonuçlanması yaklaşık 1 ay sürecek nisana kalabilir diye söylenmişti.

Arkadaşlar, şubat ayında mülakata girip süreci sonuçlanan oldu mu? Ben şubatın sonlarında mülakata girdiğimde sonuçlanması yaklaşık 1 ay sürecek nisana kalabilir diye söylenmişti.
Ben de şubat ayında girdim mülakata ancak henüz bir dönüş yok. Muhtemelen dönüşlerin tamamı nisanda yapılacak. Hangi birim için girmiştiniz mülakata ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.