Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

gunesx

Üye
30 Ocak 2026
17
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
TGS ayt staj yapanlar ya da bilgisi olanlar? hangi alanda staj yapacağız ne gibi işler verilcek ?daha önce yapan varsa sürecinden bahsederse sevinirim

Tgs bu sene stajyer almayacak diye biliyorum okuldan 10 kişi alacaklardı iptal edildi

gerçekten mi? isimlerimiz gönderildi ama ? emin değilim sizin zorunlu staj mı

Belki istasyondan istosyona değişiyordur bilmiyorum ama bizim zorunlu stajdı e isimler belirlenmişti sonra hocamız artan maliyetler nedeniyle tgsnin staj programının iptal edildiğini iletti ama tabii ki istasyondan istasyona değişebilir

Belki istasyondan istosyona değişiyordur bilmiyorum ama bizim zorunlu stajdı e isimler belirlenmişti sonra hocamız artan maliyetler nedeniyle tgsnin staj programının iptal edildiğini iletti ama tabii ki istasyondan istasyona değişebilir
hangi istasyon sizin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.