mülakat olan birimlerde başkasına yapıldığını biliyorsak ve bize yapılmadıysa olumsuz olacak diyebilir miyiz?

Benim duyduklarıma göre zoom mülakati yapmayanlarada olumlu cevap veriyor diye biliyorum

Önemli olan mesela sen ik ya başvurdun diyelim o da ik ise haklısın ama birim farkı varsa olumsuz olmayabilir her birimde mülakat olmamış
anladım demek istediğini zaten, ben şeyden dolayı diyorum başvurduğum birime başka biri de başvurmuş ve zoom mülakatı yapılmış ama bana yapılmadı ve yarın açıklanacak sonuçlar, olumsuz diyebilirim yani beklemesem de onu diyorum

anladım demek istediğini zaten, ben şeyden dolayı diyorum başvurduğum birime başka biri de başvurmuş ve zoom mülakatı yapılmış ama bana yapılmadı ve yarın açıklanacak sonuçlar, olumsuz diyebilirim yani beklemesem de onu diyorum
Yani bende bilmiyorum ama 2025 yaz dönemi staj başvuruları başladı yarınki sonuca göre oraya başvurabilirsiniz

O zaman düşünebilirsin hazır olmakta yarar var ama olmamış olsaydı yüzde 50 ye 50 derdim o kesin

• Like
Tepkiler: krmhmzcbi1
Yani bende bilmiyorum ama 2025 yaz dönemi staj başvuruları başladı yarınki sonuca göre oraya başvurabilirsiniz
evet evet yaz dönemi de açılmış çoğu birim için, duruma göre tabii ki başvuru yapacağım yine hayırlısı olsun hakkımızda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.