Zâhide22

Üye
17 Şub 2025
52
34
5
Arkadaşlar 26 martta İDTM’de YHM için kurul mülakatına girdim.
Hem mülakata gelenler açısından hem de evrak teslimine gelenler açısından bir yoğunluk vardı.

Mülakat için sıramı beklerken, evraklarını dolduran bir arkadaşla konuştuk. Kendisi 31 Ocakta kurul mülakatına girmiş ve geçtiğimiz hafta olumlu mesajını almış.

Forumda gördüğüm kadarıyla şubat için hala dönüşler olmamış.
Bir yandan eğitimi başlayan gruplar var.
Bir yandan da martın sonu olmasına rağmen mülakatlar devam ediyor.
İlgili personele soramadım.
Detaylı bilgi akışını sağlayabilen arkadaşlara soruyorum.

Mülakatlar ne zaman sonlanacak ve son eğitim grubu ne zaman belirlenecek?
Bu süreç ne zamana kadar bu şekilde yavaş ilerleyecek?
Şubat açıklanmamışken, martın sonunda kalabalık gruplar mülakata girmeye devam ediyor.
Mart mülakatlarının sonuçları kurban bayramı dönemine kalır mı?

• Like
Tepkiler: nilya
Hem mülakata gelenler açısından hem de evrak teslimine gelenler açısından bir yoğunluk vardı.

Mülakat için sıramı beklerken, evraklarını dolduran bir arkadaşla konuştuk. Kendisi 31 Ocakta kurul mülakatına girmiş ve geçtiğimiz hafta olumlu mesajını almış.

Şubat açıklanmamışken, martın sonunda kalabalık gruplar mülakata girmeye devam ediyor.
Forumda benim gordugum kadariyla, bir arkadas 14 Nisan'da mulakata girecegini yazmis.

Nasil bir kurulla mulakata girdiniz? Kac dakika surdu mulakatiniz? Ing olarak cok zorladilar mi? Ben de bu Cuma gunu girecegim de :)

Nasil bir kurulla mulakata girdiniz? Kac dakika surdu mulakatiniz? Ing olarak cok zorladilar mi? Ben de bu Cuma gunu girecegim de :)
Hazırlanmış olmama rağmen çok heyecan yaptım ve söyleyeceklerimi toparlayamadım. İstediğim performansı sergileyemedim maalesef.
3 kişi vardı kurulda. 2 hanımefendi ve 1 beyefendi. Beyefendi İngilizce sordu. Hanımefendilerden yalnızca biri iletişime geçti Türkçe olarak.
İngilizce esnasında panik yaptığım anlarda, belirli kalıplarda kusura bakmayın, biraz zaman verir misiniz dediğim oldu, sorun yok dediler.
Türkçe olarak kendini tanıtır mısın? Neden havacılık? Burada ne katabilirsin? Stresli bir anınızı anlatır mısınız? Bunlar soruldu. İngilizce olarak kendini tanıtır mısın? Stresi nasıl yönetirsin? Buraya neler katabilirsin? Bu işi yapabilir misin? Soruları geldi. 15 dk sürdü. Mülakat sonunda da sağlık sorunun var mı, istasyon olarak önceliğimi ve işkur durumunu kabul edip etmeyeceğimi sordular.

• Like
Tepkiler: 11air ve AeroNomad
Hazırlanmış olmama rağmen çok heyecan yaptım ve söyleyeceklerimi toparlayamadım. İstediğim performansı sergileyemedim maalesef.
3 kişi vardı kurulda. 2 hanımefendi ve 1 beyefendi. Beyefendi İngilizce sordu. Hanımefendilerden yalnızca biri iletişime geçti Türkçe olarak.
İngilizce esnasında panik yaptığım anlarda, belirli kalıplarda kusura bakmayın, biraz zaman verir misiniz dediğim oldu, sorun yok dediler.
Türkçe olarak kendini tanıtır mısın? Neden havacılık? Burada ne katabilirsin? Stresli bir anınızı anlatır mısınız? Bunlar soruldu. İngilizce olarak kendini tanıtır mısın? Stresi nasıl yönetirsin? Buraya neler katabilirsin? Bu işi yapabilir misin? Soruları geldi. 15 dk sürdü. Mülakat sonunda da sağlık sorunun var mı, istasyon olarak önceliğimi ve işkur durumunu kabul edip etmeyeceğimi sordular.
Teşekkür ederim, umarım güzel sonuçlar alırsınız. :)

• Like
Tepkiler: Zâhide22

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.