Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tramvajska

Üye
27 Ara 2025
368
191
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar herkese selam.

Malum hepimiz bir bekleyiş içindeyiz. Mülakat ve eğitim daveti bekleyen arkadaşlarla dolu burası şuan.

Son gelişmeleri tartışmak için açtım bu konuyu.

Kimisi Tgs çalışan sayısını azaltacak diyor, kimisi savaştan ötürü yavaşladı diyor. Hatta cadet pilot alımları iptal olmuş veya durdurulmuş diye bir konuda gördüm.

Evet savaş çok etkiledi farkındayım ama aklıma şu sorular geliyor.

1-) İlan açıp bu kadar olumlu mesaj giden kişiyi dışarda bırakırlar mı?
2-) 6 Mart evrak teslimi yaptım 9 Mart'ta eğitim için arandım ve ertelettim. Eğitim sınıfları 30 kişilik diyorlardı. Yer hizmetleri memuru için eğitim 11 gün sürüyor yani bayrama kadar 1 sınıf gitti limana. Sabiha Gökçen için 30 kişi yeterli gelir mi?
3-) Açıklama yapacak bizleri bilgilendirecek herhangi bir yetkiliye ulaşma şansımız var mı?

Beklemek yoruyor artık siz ne diyorsunuz ?

Beklemek psikolojik olarak inanılmaz yoruyor. Olumsuz gelmediği sürece umutlanıyoruz ve bu yüzden başka bir yere de başvuru yapmıyoruz. Sabah akşam burayı kontrol ediyoruz.
Eğer yhm için süreç durdurulduysa veya iptal olduysa bir açıklama yapsalar keşke.
Yoksa artık herkes ümidi kesti malesef

Bu arada biz izmir yhm bekleyenleri olarak izmir ik’ya mail attık. İnternette çok fazla haber olduğunu, çok yorum olduğunu ve en doğru bilgiyi kendilerinden almak üzere bir mail yazdık. Ama hiçbirimize cevap gelmedi.

kontenjan dolduğunda kabin ekipleri kuruldan geçip yedeğe kalıp bir sonraki alımı bekliyor iştirak olduğu için olmaz diyemem iş teklifi almış mıydınız

kontenjan dolduğunda kabin ekipleri kuruldan geçip yedeğe kalıp bir sonraki alımı bekliyor iştirak olduğu için olmaz diyemem iş teklifi almış mıydınız
Eğitim için davette aldım ben ama bir sebepten erteletmem gerekti bayramdan sonra çağırılırsınız bir sonrakine dendi ama hala bekliyoruz

Süreç çok uzadı gerçekten 6 martta yhm saw için tüm evrakları teslim ettik eğitim için aranacaksınız dediler 1 aydır ses seda yok. Her an geri dönüş yaparlar diye başka işe de başvuramıyoruz iyice arap saçına döndü süreç

hangi base içindi planlamanız saw ise birkaç kişiye sormayı deneyebilirim orda staj yapmıştım
Saw için bekliyorum. Yarın bende iletişime geçmeye çalışıcam sizde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim burada bekleyen çok arkadaşımız var bu konu ile alakalı.

Süreç çok uzadı gerçekten 6 martta yhm saw için tüm evrakları teslim ettik eğitim için aranacaksınız dediler 1 aydır ses seda yok. Her an geri dönüş yaparlar diye başka işe de başvuramıyoruz iyice arap saçına döndü süreç
Maalesef öyle. Beklemek yordu. Hem ekonomik olarak yordu hem mental olarak. Önümüzde ki hafta ciddi bir hareketlenme olabilir diyorlar ama bilemiyorum. Bu arada THY kabin alımlarını iptal etmiş cidden mail vs gitmiş adaylara. Bu bizi de vurabilir.

Maalesef öyle. Beklemek yordu. Hem ekonomik olarak yordu hem mental olarak. Önümüzde ki hafta ciddi bir hareketlenme olabilir diyorlar ama bilemiyorum. Bu arada THY kabin alımlarını iptal etmiş cidden mail vs gitmiş adaylara. Bu bizi de vurabilir.
Kabin mi cadet pace a süreci mi iptal edildi? Kabinle ilgili bir şey göremedim ben

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.