Anladım hocam bir de ücretli olan skytest te gerçek sınavda olduğu gibi her aşamada sesli akustik var mı
Hocam vigilance 1de var fakat tuslarin yerleri ters. Son modül olan flight capacity’de ses yok ben ücretliyle birlikte ücretsiz versiyondaki mic modülünü ayni anda baslatarak calistim.

Hocam vigilance 1de var fakat tuslarin yerleri ters. Son modül olan flight capacity’de ses yok ben ücretliyle birlikte ücretsiz versiyondaki mic modülünü ayni anda baslatarak calistim.
hocam merhaba skytestte flight capacity klavye üzerinden çok zor değil mi? yoksa benim ayarlarım mı farklı? MIC modülünde kolayca klavyeden kontrol edebiliyorum.

Merhaba, öncelikle bu platformda böyle bir paylaşımda bulunmak hukuki açıdan riskli olabilir ancak bir şekilde bana özelden ulaşabilirseniz tabiki de sizlerle paylaşabilirim. Ayrıca skytest DLR modüllerini çalışmak için uygun bir uygulama olsa da yeni PACE test için uygun sayılmaz.
Teşekkür ederim açıklama için. Sizinle iletişime geçebileceğim bir platform veya özel bir kanal var mıdır?

Merhaba, öncelikle bu platformda böyle bir paylaşımda bulunmak hukuki açıdan riskli olabilir ancak bir şekilde bana özelden ulaşabilirseniz tabiki de sizlerle paylaşabilirim. Ayrıca skytest DLR modüllerini çalışmak için uygun bir uygulama olsa da yeni PACE test için uygun sayılmaz.
Teşekkür ederim açıklama için. Sizinle iletişime geçebileceğim bir platform veya özel bir kanal var mıdır?
Banlanmamak için paylaşım yapmak istemiyorum. HavaPersonel sosyal medya hesabında yoruma adımı yazarsanız size ulaşabilirim.
Barış bey, bahsettiğiniz HavaPersonel instagram son postu mu? Yoksa farklı bir sosyal medya mecrasının son gönderisinden mi bahsediyorsunuz? Vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Barış bey, bahsettiğiniz HavaPersonel instagram son postu mu? Yoksa farklı bir sosyal medya mecrasının son gönderisinden mi bahsediyorsunuz? Vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
evet instagram

@okyaybariss hocam "SkyTest® Preparation Software for Pilot Screenings in Turkey" bu seti mi satın almıştınız, tavsiye eder misiniz?

Ayrıca sizin süreciniz devam ediyor mu, yoksa sonlandı mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.