Skytest'i satın almayı düşünenler var mı? Bu mesajımı alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selamlar tekrardan. Skytest'i paylaşımlı kullanmak çok zor.
- Tek bir aktivasyon kodu ve tek bir profil üzerinden yürüyor tüm işlemler.
- Satın alınacak Skytest'in *işletim sisteminiz* ile aynı olması gerekir. Örnek veriyorum MAC kullanıcısı ile Windows kullanıcısı için olan paketler farklı. Ücreti de farklı. Mesela Windows işletim sistemli laptopunuza Skytest aldınız diyelim. Bu uygulamayı iPadinizde kullanamazsınız. Ayrıca satın almanız gerekir. Gönderdikleri uygulamayı indirirken zaten örnek veriyorum Windows 64 bit gibi tercihler yapıyorsunuz. Kullanacağınız laptop/masaüstü veya tablet farklıysa birbirinizden ortak satın almanızın bir anlamı kalmaz. Çünkü dediğim gibi ilk seçime göre skytesti kullanacaksınız.
-Bunları hallettiğinizi varsayarsak, hesap kimin üstüneyse şifresini vb. paylaştı diyelim, o zaman aynı anda girip oynayamazsınız. Karşılıklı programlama yapmanız gerekir. Kim saat kaçta girip ne kadar süre modüllere çalışacak gibi. Bu da verim almanızı engeller çünkü Skytest verim alabilmeniz için gelişiminizi takip eden çok güzel bir grafik sistem oturtmuş, motivasyon sağlıyor. Ayrıca daha önceki tecrübelerime dayanarak söyleyeyim, birbirinin skorunu gördüğünde adaylar bazen demoralize olabiliyorlar bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. Halihazırda zorlu bir sürecin içindesiniz, psikolojiniz çok önemli. Başarılar dilerim

Merhaba, ben bir arkadaşımla birlikte Skytest satın aldım ve ortak kullanacağız. Programı aktif ederken online ve manuel olmak üzere iki seçenek var. Bu iki aktivasyon seçeneğinden herhangi birisi programın iki ayrı bilgisayarda çalışmasını engelleyecek bir durum oluşturur mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Merhaba, ben bir arkadaşımla birlikte Skytest satın aldım ve ortak kullanacağız. Programı aktif ederken online ve manuel olmak üzere iki seçenek var. Bu iki aktivasyon seçeneğinden herhangi birisi programın iki ayrı bilgisayarda çalışmasını engelleyecek bir durum oluşturur mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.
Hocam iki kişi kullanabiliyor mu öğrenebildiniz mi

Merhaba manuel seçeneği internet bağlantısı olmadığı zaman kullanabileceğiniz bir özellik

• Like
Tepkiler: ironman

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.