Pozisyon veya İlan Adı
cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ee9e

Üye
9 Eyl 2025
7
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba pegasustan skytest için davet aldım planlama ortalama ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı ?

Merhabalar öncelikle, 3 hafta skytest için gayet yeterli bir süre bence. Cadetpro ve skytest uygulamasını beraber kullanmanı öneririm çünkü ikisi de tek başına yeterli olmuyor. Cadetpro’da matematik ve fizik modülleri bulunmuyor skytestte bu anlamda daha zengin bir içerik var ve bire bir aynı bir iki soru da denk geldi bana sınavda. Ancak bu iki modül haricinde çok yeterli gelmedi bana çünkü içeriği sınavla bire bir uyuşmuyor parasının karşılığını bu anlamda çok vermiyor. Cadetpro işine fazlasıyla yarar onu kesin al derim, fizik matematik için de skytest için yardımcı olmaya çalışırım istersen ben geçtim sınavı bugün kurul mülakatına girdim onun sonucunu bekliyorum

Merhabalar öncelikle, 3 hafta skytest için gayet yeterli bir süre bence. Cadetpro ve skytest uygulamasını beraber kullanmanı öneririm çünkü ikisi de tek başına yeterli olmuyor. Cadetpro’da matematik ve fizik modülleri bulunmuyor skytestte bu anlamda daha zengin bir içerik var ve bire bir aynı bir iki soru da denk geldi bana sınavda. Ancak bu iki modül haricinde çok yeterli gelmedi bana çünkü içeriği sınavla bire bir uyuşmuyor parasının karşılığını bu anlamda çok vermiyor. Cadetpro işine fazlasıyla yarar onu kesin al derim, fizik matematik için de skytest için yardımcı olmaya çalışırım istersen ben geçtim sınavı bugün kurul mülakatına girdim onun sonucunu bekliyorum
Merhaba süreçler arasında kaç hafta var yazabilir misiniz ☺️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.