teomann99

Üye
1 Eki 2025
4
1
0
Meslek
Kabin
Arkadaslar merhaba, unıversıteye kayıt için adlı sicil kaydı ve saglık raporu ıstıyor sicil kaydını hallettim ama bu saglık raporunu nereden alacagız anlamadım özel bir prosedürü var mı anlasmalı hastaneler vs gibi. bilen varsa yazabılır mı? son 6 ay oldugu için yapamadım da.

Arkadaslar merhaba, unıversıteye kayıt için adlı sicil kaydı ve saglık raporu ıstıyor sicil kaydını hallettim ama bu saglık raporunu nereden alacagız anlamadım özel bir prosedürü var mı anlasmalı hastaneler vs gibi. bilen varsa yazabılır mı? son 6 ay oldugu için yapamadım da.
Yetkili sağlık kuruluşları havacılık tıp merkezleri yazınca google karşınıza hastaneleri içeren pdf çıkıyor. Ordan hastaneleri arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Sadece bu hastanelerden alınıyor yani bunlardan birine gitmeniz gerek. Kimi hastaneler randevulu kimileri randevusuz çalışıyor. Ben medical park floryaya gittim. Randevu gerektirmiyor aynı güç içinde veriliyor. Ancak 8.30 da orda olmanız lazım yoksa ertesi güne kayabilir. Oradaki iki hanfendi çok ilgiliydiler. Ücret 21.300TL bu fiyat sabittir her hastane de Ek tetkik çıkmazsa (kabin için ücret bu, diğerleri hakkında fiyat bilgim yok). Yanınızda bir adet fotoğraf ve kimliğinizle gidin aradığınızda size ek olarak söylüyorlar.

• Like
Tepkiler: gunes
Hangi bölüm için soruyorsun? Pilotaj, havacılık yönetimi, sivil hava ulaştırma işletmeciliği ???

Eğer havacılık yönetimi ya da sivil hava ulaştırma işletmeciliği ise devlet hastanelerinin verdiği sağlık raporu yeterli oluyor. Pilotaj içinse en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden alırsın.

Eğer havacılık yönetimi ya da sivil hava ulaştırma işletmeciliği ise devlet hastanelerinin verdiği sağlık raporu yeterli oluyor. Pilotaj içinse en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden alırsın.
sivil hava ulastırma evet. aile hekiminin verdigi raporun yeterlı oldugunu söyledi bir yakınım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.