Daha iyi fırsatları değerlendirmek her çalışanın hakkı. Sizi hak ettiğiniz şartlarda çalıştırmayanlar utansın; siz kendi yolunuzu çizmekten çekinmeyin. Herkes, emeğinin karşılığını aldığı ve mutlu olduğu bir ortamda olmayı hak eder. Başarılar dilerim.

Daha iyi fırsatları değerlendirmek her çalışanın hakkı. Sizi hak ettiğiniz şartlarda çalıştırmayanlar utansın; siz kendi yolunuzu çizmekten çekinmeyin. Herkes, emeğinin karşılığını aldığı ve mutlu olduğu bir ortamda olmayı hak eder. Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim. Hepimizin yolu açık olsun.

Bir konu danışabilir miyim, bugün 3 kasımda istifa ettim ancak şirketler çıkış bildirgesini 10 gün sonraya kadar yapabiliyormuş. benim yeni şirkete giriş başlangıcımda 5 kasım olacak. Eski şirketim 13 kasımda bildirgeyi sisteme yükleyip bu kişi 3 kasımda işten ayrılmıştır derse, yeni şirkette işe başlamam ile ilgili bir sorunla karşılaşır mıyım? @admin @meena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.