11 Şub 2025
140
30
5
Meslek
Akademik
İyi akşamlar, bir yer hizmetleri şirketinde eğitim sürecindeyim. Aslında severek gidip geliyorum ancak uzun zamandır haber beklediğim maaş ve pozisyon olarak daha iyi bir kurumdan alım onayı aldım. Eğitim sürecinde istifa etmem tekrar apron kartı çıkarımında sorun yaratır mı ?

İyi akşamlar, bir yer hizmetleri şirketinde eğitim sürecindeyim. Aslında severek gidip geliyorum ancak uzun zamandır haber beklediğim maaş ve pozisyon olarak daha iyi bir kurumdan alım onayı aldım. Eğitim sürecinde istifa etmem tekrar apron kartı çıkarımında sorun yaratır mı ?
hayır durumunuzun apron kartı süreciyle bir ilgisi yok problen yaşamazsınız

hayır durumunuzun apron kartı süreciyle bir ilgisi yok problen yaşamazsınız
İstifa durumunu şirkete nasıl açıklamalıyım? Teklif geldiğini ve gitmek istediğimi söylesem etik olur mu? Yeni başladığım ve daha 2. ay dolmadan çıkacağım için utanıyorum ama diğer taraftan da gitmezsem içimde kalacak.

İstifa durumunu şirkete nasıl açıklamalıyım? Teklif geldiğini ve gitmek istediğimi söylesem etik olur mu? Yeni başladığım ve daha 2. ay dolmadan çıkacağım için utanıyorum ama diğer taraftan da gitmezsem içimde kalacak.
sebep sunmak zorunda değilsiniz özel bir nedenle eğitimimi yarıda bırakmam gerekiyor dersiniz. yakın bir zamanda ben de bir yer h. şirketinden ayrıldım ve istifa sürecinde sorulduğunda özel nedenden yazdım istifa dilekçeme.

sebep sunmak zorunda değilsiniz özel bir nedenle eğitimimi yarıda bırakmam gerekiyor dersiniz. yakın bir zamanda ben de bir yer h. şirketinden ayrıldım ve istifa sürecinde sorulduğunda özel nedenden yazdım istifa dilekçeme.
İhtar sürecim olmadığı için yarın dilekçe versem o gün çıkışım yapılır mı?

Yöneticilerle az çok tanışıklığım var ve aynı havalimanında çalışmaya devam edeceğim için kötü de ayrılmak istemiyorum o yüzden bir açıklama yapmam daha sağlıklı olur.

Yöneticilerle az çok tanışıklığım var ve aynı havalimanında çalışmaya devam edeceğim için kötü de ayrılmak istemiyorum o yüzden bir açıklama yapmam daha sağlıklı olur.
yöneticilerinizle ayrı ayrı yine özel sebepten diyebilirsiniz bence ya da kariyer değişikliği, sonuçta daha iyi bir firmaya geçiyor gibisiniz bu sebeple bence sizi bağlayan bir şey yok ortada artık :)

• Like
Tepkiler: Emekli Astronot
Yanıtların için teşekkür ederim. Beni bağlayan bir şey olmasa da aslında çokta normal bir durum olsa bile her türlü utana sıkıla konuşacağım hayırlısı olsun artık.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.