Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben Ajet'in sınavına son günü geçtim son saat girdim. O gün işten sabah çıkıp sınava girdim. Olumsuz olur diye düşünüp başımı yastığa koydum. Uyandım bir baktım; tebrikler, belgeleri yükleyin mülakat tarihi seçin. ESB base olması kötü, Antalya'mı bırakmayı hiç istemiyorum. Ne yapsam, nasıl yapsam muamma. Maaşlar hakkında bilgisi olan var mı? Değecek mi gideceğime.

Öncelikle tebrik ederim. Ben başka bir havayolu şirketinin maaşları hakkında bilgiye sahibim ama internetten teyit ettiğimde doğruydu. Ajet için de aynı rakamlar siz konusuydu 35 40 bin civarı ama tabii ajet i bizzat bilmiyorum.

AJET kariyer aday sayfasında ;
Online sınav aşaması tamamlandı yazıyor ve bir de bu bilginin yazdığı sayfada , yıldız şeklinde olan başlatıldı simgesi olan yıldız yarım şekilde . Başlamadı simgesi ise boş . Bunların anlamı nedir ?

AJET kariyer aday sayfasında ;
Online sınav aşaması tamamlandı yazıyor ve bir de bu bilginin yazdığı sayfada , yıldız şeklinde olan başlatıldı simgesi olan yıldız yarım şekilde . Başlamadı simgesi ise boş . Bunların anlamı nedir ?
Alttaki yıldızlar gösterim amaçlı verilmiş sadece, üstteki yıldızlar sizin sinavinizi gösteriyor alttakiler örnek yani

Ben Ajet'in sınavına son günü geçtim son saat girdim. O gün işten sabah çıkıp sınava girdim. Olumsuz olur diye düşünüp başımı yastığa koydum. Uyandım bir baktım; tebrikler, belgeleri yükleyin mülakat tarihi seçin. ESB base olması kötü, Antalya'mı bırakmayı hiç istemiyorum. Ne yapsam, nasıl yapsam muamma. Maaşlar hakkında bilgisi olan var mı? Değecek mi gideceğime.
Ne kadar şanslısınız ki mülakat daveti aldınız .Bu anın gerçek olmasını hayal eden bir sürü insan var , halinize şükredin . Bizlere de dua eder misiniz ?

Bence haftaya geri kalan mailler gelecek 19 unda mülakatlar bitiyorsa ilk grubundiger gruba geçebilirler diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.