Pozisyon veya İlan Adı
Km
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Neee? Bana 1 aydan önce cevap gelmez demişlerdi ve yarın tam bir ay olacak. 9 aralıkta girmiştim hatta. Özellikle yarın için cevap bekliyordum sizin yanıtınızı görene kadar.
9 aralıkta girenlerin çoğuna dönüş oldu diye biliyorum, ayın 16 sına kadar girenlere dönüş yapıldı sanırım. Sürecinizle ilgili isterseniz mail atın

Sanmıyorum problem olacağını. İllaki sorar doktor değerlerin neden yüksek çıktığını ancak problem olmaz. Sürecinizde başarılar dilerim.
Selamlar bugün sağlık dosyalarını götürdüm, doktor benden tekrar ekg çektirmemi istedi. EKG bina içerisinde çektirdim götürdüm, normal çıktı nabız vs. Doktorlar dosyayı ik ilettik onlar size olumlu olumsuz dönüş yaparlar dedi. Odadan çıktım. Sizce tekrar ekg istemeleri falan olumsuz olabilir mi?

• Like
Tepkiler: gunes
Selamlar bugün sağlık dosyalarını götürdüm, doktor benden tekrar ekg çektirmemi istedi. EKG bina içerisinde çektirdim götürdüm, normal çıktı nabız vs. Doktorlar dosyayı ik ilettik onlar size olumlu olumsuz dönüş yaparlar dedi. Odadan çıktım. Sizce tekrar ekg istemeleri falan olumsuz olabilir mi?
Tekrar çektirtidiğinizde değerleriniz normal çıkmış. Merak etmeyin, sürecinizde başarılar.

• Like
Tepkiler: Zuzuzu
Ömrümüz şu sektörde cevap beklemekle geçti

• Like
Tepkiler: tekirkedi21
Başvurunun açılmasını bekle açılsın başvur sonra sınavın gelmesini bekle sınava gir sınav sonucu gelcek mi diye bekle sonuç gelsin kurul mülakatını bekle mülakata gir mülakat sonucunu bekle ön sağlığa gir onu bekle raporları topla götür onun sonucunu bekle. Bekle anam bekle 19 aralıkta kurula girdim beklemeye devam

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.