Pozisyon veya İlan Adı
Km
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba, mülakata hangi tarihte girdiniz acaba? Ben 9 Aralık'ta girdim hala haber bekliyorum da.

Arkadaşlar merhaba ben de bir şeyi merak ediyorum bu konuyla ilgili e nabızda konulan tanılar örneğin dermatit diyor ben losyon kullanmıştım ve geçmişti ilaç kullanan sık atak geçiren adaylar işe uygun değildir diyor ben dahil mi oluyorum buna seneler önce sadece saç diplerimde yaşamıştım bu sorunu

Merhaba, aralık 12, 14:00 grubundaydım, 16 aralığa kadar girenlere dönüş olmuş diye biliyorum, isterseniz bi mail atın sürecinizle ilgili
Neee? Bana 1 aydan önce cevap gelmez demişlerdi ve yarın tam bir ay olacak. 9 aralıkta girmiştim hatta. Özellikle yarın için cevap bekliyordum sizin yanıtınızı görene kadar.

Arkadaşlar merhaba ben de bir şeyi merak ediyorum bu konuyla ilgili e nabızda konulan tanılar örneğin dermatit diyor ben losyon kullanmıştım ve geçmişti ilaç kullanan sık atak geçiren adaylar işe uygun değildir diyor ben dahil mi oluyorum buna seneler önce sadece saç diplerimde yaşamıştım bu sorunu
Merhaba tekrar hastane başvurunuz yoksa devamında tekrar şikayetiniz olmadıysa sorun olacağını düşünmüyorum

• Like
Tepkiler: Daisydly

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.