Lokum

Üye
22 Mar 2025
4
1
0
Arkadaşlar merhaba bugün sağlık raporu almaya gittim doktor “eskiden diyabet tanısı girilmiş o sebeple ek tahlil istiycem” dedi tamam dedim ek tahliller yapıldı sonuçlarım iyi çıktı diyabet şekere dair hiçbir şey yok (zaten o tanı yanlış konuldu bana ve düzenli gittiğim hekimin bu tanının yanlış olduğunu ve tanıyla birlikte verilen ilacı bırakmamı söylemişti) ama hekim bana kısıtlı rapor verdi
TML (1yıl) ve MCL şeklinde (MCL sunexpress için işe girişi uygun değil maalesef) shgm üzerinden araştırma yaptığımda mcl kısıtını almam için gerçekten hasta olmam gerekiyor yani mevzuat o şekilde. Shgm geçmiş tanılardansa güncel sağlık durumu esas alınır diyor bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim biraz acil durumum

merhaba ben de migren icin dideral kullaniyorum aslinda sunexpressin paylastigi listede migren yok ama duzenli ilac kullandigim icin bi sorun olur mu cok acil cevap bulmam lazim? bircok hostese sordum internette de migren olursa olmaz diyor ama neredeyse hic nobetim tutmuyor acaba duzenli kullandigim ilac bi sorun yratir mi? bunun cevabinj ogrnemek icin 18 bin tl vermek istemiyorum bir de ya gecersiz derlerse..

Merhaba sağlık kontrollerin de bel fıtığına bakılıyor mu ya da bel fıtığı bu süreçler için olumsuz sonuç sebebi mi bilginiz var mı acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.