Pozisyon veya İlan Adı
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

enes1283

Üye
21 Tem 2024
50
4
35
Arkadaşlar, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı için SHGM’nin sitesinden kabin için sağlık randevusu alacağıma yanlışlıkla ticari pilot sağlık randevusu almışım ve silemiyorum. Yeniden kayıt yapınca da önceki randevu sonuçlanmalı diyor.
Birkaç gün içinde okula kayıt için kabin sağlık raporunu almam lazım, lütfen ne yapmalıyım?? Nasıl sileceğim bu yanlış randevuyu????

Arkadaşlar, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı için SHGM’nin sitesinden kabin için sağlık randevusu alacağıma yanlışlıkla ticari pilot sağlık randevusu almışım ve silemiyorum. Yeniden kayıt yapınca da önceki randevu sonuçlanmalı diyor.
Birkaç gün içinde okula kayıt için kabin sağlık raporunu almam lazım, lütfen ne yapmalıyım?? Nasıl sileceğim bu yanlış randevuyu????
Aynısı başıma geldi, randevu verilen hastahanenin class-1 ile ilgili kısmına bağlanın hastahaneyi arayıp. Yanlışlıkla aldığınızı belirttiğiniz de randevuyu iptal ediyorlar yoksa siz iptal edemiyorsunuz hiçbir şekilde.

• Like
Tepkiler: enes1283 ve admin
Aynısı başıma geldi, randevu verilen hastahanenin class-1 ile ilgili kısmına bağlanın hastahaneyi arayıp. Yanlışlıkla aldığınızı belirttiğiniz de randevuyu iptal ediyorlar yoksa siz iptal edemiyorsunuz hiçbir şekilde.
Teşekkür ederim, aradım hastaneyi. Mesai saatlerinde ilgileneceklerini söylediler. Herhangi bir olay gelişmesinde sizi bilgilendireceğim. Umarım çözülür.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.