Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
@suna Hastaneyi arayıp randevu alman gerekebilir ayrıca teslim gününü THY nin sitesinde Çevik üzerinden kendin seçiyorsun. Sana gelen mailde hangi tarih aralığında teslim edebileceğini söylüyor
Tamamdır teşekkür ederimmmm ay valla bu süreç beni çok yordu umarım sonu güzel olur hepimiz için, emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh

Hastaneden randevu almam gerekiyor mu? Bi de raporları aldığım gün teslim etmek zorunda değilim sanırım bi sonraki gün teslim etsem olur mu?
Evet arayın bir gün öncesinden geleceğinizi söyleyin dosyanızı üstünkörü hazırlasınlar. Sabah 8de orada olun aç karna bol bol su içerek gidin.

Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Hastaneden Florya'daki sağlık birimine nasıl gidebilirim, ulaşımını bilmiyorum o yüzden Kadıköy'deki Özel Medicana hastanesine mi gitsem diye düşündüm. Gün içinde raporu teslim etmek istiyorum.
Kadıköy medicana listede olmasına rağmen sanırım shgm raporu vermiyor. Ben aradığımda öyle demişlerdi. Umraniyede hisar hastanesi var oraya gidebilirsin. Kadıköy marmaraydan Üsküdar’a geç. Oradan da metro ile çakmak durağında git. 2 dk yürüme mesafesinde. 3 saat içinde raporun elinde oluyor. Her konuda yardımcı olurlar.

Kadıköy medicana listede olmasına rağmen sanırım shgm raporu vermiyor. Ben aradığımda öyle demişlerdi. Umraniyede hisar hastanesi var oraya gidebilirsin. Kadıköy marmaraydan Üsküdar’a geç. Oradan da metro ile çakmak durağında git. 2 dk yürüme mesafesinde. 3 saat içinde raporun elinde oluyor. Her konuda yardımcı olurlar.
Hmm tamamdırr teşekkür ederimmm🫶🫶

Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Hastaneden Florya'daki sağlık birimine nasıl gidebilirim, ulaşımını bilmiyorum o yüzden Kadıköy'deki Özel Medicana hastanesine mi gitsem diye düşündüm. Gün içinde raporu teslim etmek istiyorum.
Birsey sormam lazim: Florya Sağlık birimi tam adi nedir? Haritalarda bulup yardimci olabilmek icin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.