Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Merhaba arkadaşlar, Istanbulda önerdiğiniz hastane var mı?
Üyelerimizin deneyimine dayanarak aşağıdaki hastaneyi önerebilirim. Doktorlar çok arkadaş canlısı ve samimi diyorlardı. Eğer giderseniz deneyiminizi bu konu başlığı altında yazarsanız sevinirim.

Özel Medicana Hospitals Bahçelievler Hastanesi

• Like
Tepkiler: ObserverFO
Üyelerimizin deneyimine dayanarak aşağıdaki hastaneyi önerebilirim. Doktorlar çok arkadaş canlısı ve samimi diyorlardı. Eğer giderseniz deneyiminizi bu konu başlığı altında yazarsanız sevinirim.

Özel Medicana Hospitals Bahçelievler Hastanesi
Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Hastaneden Florya'daki sağlık birimine nasıl gidebilirim, ulaşımını bilmiyorum o yüzden Kadıköy'deki Özel Medicana hastanesine mi gitsem diye düşündüm. Gün içinde raporu teslim etmek istiyorum.

Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Hastaneden Florya'daki sağlık birimine nasıl gidebilirim, ulaşımını bilmiyorum o yüzden Kadıköy'deki Özel Medicana hastanesine mi gitsem diye düşündüm. Gün içinde raporu teslim etmek istiyorum.
Önerdiğim hastane uzaklık olarak biraz dezavantaj, evet. Aslında yetkili hastanelerin hepsi hemen hemen aynı hizmeti veriyor, o yüzden pek de önemi yok diyebilirim.
Dolayısıyla hangi hastaneden raporu almak sizin için en kolaysa oradan alabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: suna
Önerdiğim hastane uzaklık olarak biraz dezavantaj, evet. Aslında yetkili hastanelerin hepsi hemen hemen aynı hizmeti veriyor, o yüzden pek de önemi yok diyebilirim.
Dolayısıyla hangi hastaneden raporu almak sizin için en kolaysa oradan alabilirsiniz.
Anladım tamamdırr teşekkür ederimmm

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, İstanbul'un yabancısı olduğunuzu düşünüyorum. Kadıköy'den Florya kat ve kat daha uzak konumdur. Bahçelievler'den toplu taşıma (metrobüs) ile dahi en fazla 45 dakikada yerleşkeye ulaşabilirsiniz.

Merhaba, İstanbul'un yabancısı olduğunuzu düşünüyorum. Kadıköy'den Florya kat ve kat daha uzak konumdur. Bahçelievler'den toplu taşıma (metrobüs) ile dahi en fazla 45 dakikada yerleşkeye ulaşabilirsiniz.
Evet yabancısıyım, sadece Kadıköydeki ulaşımı biliyorum diğerlerini bilmiyorum

Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesini tavsiye ediyorum. Derya hanım ve serkan bey son derece ilgililer. Class1e giderken bol bol su içmeyi ihmal etmeyin cebiniz yanmasın :)
Hastaneden randevu almam gerekiyor mu? Bi de raporları aldığım gün teslim etmek zorunda değilim sanırım bi sonraki gün teslim etsem olur mu?

@suna Hastaneyi arayıp randevu alman gerekebilir ayrıca teslim gününü THY nin sitesinde Çevik üzerinden kendin seçiyorsun. Sana gelen mailde hangi tarih aralığında teslim edebileceğini söylüyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.