Batuhannn

Üye
5 Nis 2025
40
8
5
Merhabalar cadet aşamasında kurul mülakatına girdim ama sgk kod 1 yazan iki tane işyeri çıkışım var deneme sürecinde ben çıkmıştım ama sözleşmenin feshi olarak girmişler şirketlerden birisi kodu değişebiliriz diyor diğeri ise değişmiyor ne yapabilirim bu konuda elenir miyim acaba?

Merhabalar cadet aşamasında kurul mülakatına girdim ama sgk kod 1 yazan iki tane işyeri çıkışım var deneme sürecinde ben çıkmıştım ama sözleşmenin feshi olarak girmişler şirketlerden birisi kodu değişebiliriz diyor diğeri ise değişmiyor ne yapabilirim bu konuda elenir miyim acaba?
İlgili iş yerinden Rferans mektubu talep ediyorlar, kaşeli ve ıslak imzalı alın ve insan kaynaklarına iletin talep ederlerse. Daha detaylı bilgi ve konuşmalar için sgk 4 kodu diye forumda aratabilirsiniz

Thy den konuyla ilgili bir talep geldi mi , bir de sgk hizmet dökümü mü talep ediliyor ve hangi aşamada

Hocam benim de aynı şekilde deneme sürecinde fesih kodum vardı. Kurula gireli 1 ay oldu herhangi bir referans mektubu istenmedi. @indigo11 hocam bu konuya takıldıklarını söylüyor okuduğum kadarıyla ama benden henüz bir şey istenmedi. Kurul mülakatı sırasında anlaşarak süreç için çıktığımı belirtmiştim bu etkiler mi bilemiyorum tabi.

Hocam benim de aynı şekilde deneme sürecinde fesih kodum vardı. Kurula gireli 1 ay oldu herhangi bir ******** mektubu istenmedi. @indigo11 hocam bu konuya takıldıklarını söylüyor okuduğum kadarıyla ama benden henüz bir şey istenmedi. Kurul mülakatı sırasında anlaşarak süreç için çıktığımı belirtmiştim bu etkiler mi bilemiyorum tabi.
Deneme sürecine bağlı sözleşmenizin fesh edilmesi herhangi bir problem yaratmaz fakat 4 kodu gibi kodlar deneme süreci değil de olağan bir iş sürecinde işten çıkartılma anlamına geldiği için rferans talep ediyorlar

Hocam benim de aynı şekilde deneme sürecinde fesih kodum vardı. Kurula gireli 1 ay oldu herhangi bir ******** mektubu istenmedi. @indigo11 hocam bu konuya takıldıklarını söylüyor okuduğum kadarıyla ama benden henüz bir şey istenmedi. Kurul mülakatı sırasında anlaşarak süreç için çıktığımı belirtmiştim bu etkiler mi bilemiyorum tabi.
Hocam kurul mülakatı sırasında işten çıkışlar ile soru mu soruyorlar ? Bir de hala size bir dönüş olmadı mı

Hocam kurul mülakatı sırasında işten çıkışlar ile soru mu soruyorlar ? Bir de hala size bir dönüş olmadı mı
Öyle bir konu açılmıştı. Şu an çalışıyor musun tarzında ben de çıktığımı belirtmiştim.İk sgk kodumdan fesih gözüküyor dediğinde açıklamıştım durumu. Hayır sağlık mailim geldi , ertelettim hala kurul sonucumu bekliyorum. Benimle aynı durumda olan baya bir kişi var şu an.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.