Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
12 Kas 2025
6
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar.

Bugün tarafıma olumsuz bir mail geldi 2 yıl hizmet sektörü deneyimimin karşılanmadığına dair. Açıkçası burada olumsuz bir cevabı hiç beklemiyordum. 2019 yılından beri özel bir hastanede hasta danışmanlığı/resepsiyonist olarak görev alıyorum. Hizmet kodum 4229.01 bunu heryerde sorguladım ve olumsuz olabilecek bir durum ne yazık ki bulamadım. Ki sağlık alanında hizmet sektörü danışmanlık vs diyede geçiyor uzun bir araştırma yaptım :) Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı ?

• Like
Tepkiler: Melflyy
Benim de olumsuz diye cevap geldi bu işte bir terslik var bu kadar aday yanılıyor olamaz

• Like
Tepkiler: Melflyy
Merhaba arkadaşlar,
6 Kasım tarihinde istenilen belgelerin tamamını yükledim. Fakat tarafıma halen bir mail gelmedi. Ortalama ne kadar sürede iletişime geçiyorlar. Ya da herhangi bir olumsuz durumda kesin dönüş yapıyorlar mı?

nasıl bir sebep iletildi
Yurt dışında iş deneyimim vardı 784 günüm belgeler vs bunu ispat edebilirim tarzından iletmiştim.SGK da ise 672 günüm vardı.Ardından bu maili aldım.

Merhaba,

Geri bildiriminiz doğrultusunda yüklemiş olduğunuz belge üzerinden ilgili kontroller gerçekleştirildiğinde ilanda yer alan hizmet sektörü alanlarında 2 yıl (720 gün) tecrübeye sahip olmadığınız görüntülenmektedir. İlanda yer alan ve aşağıda belirtilen hizmet sektörü alanlarında SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Barkodlu) üzerinden kontroller gerçekleştirilmekte olup ilana başvuru aşamasında 2 yıl (720 gün) tecrübe kriterini karşılamayan adaylar sürece devam edememektedir. Bu doğrultuda, ilan kriterini karşılamadığınızdan sürecinizin olumsuz sonuçlandığını üzülerek bildiririz.

İlanımız, aşağıda yer alan hizmet alanlarında deneyim sahibi adaylara yöneliktir:

• Turizm ve otelcilik deneyim olan (Garson, Resepsiyonist, Tur Rehberi, Müşteri ilişkileri Sorumlusu, İçecek Hazırlama ve Servis Uzmanları vb.)
  • Satış ve müşteri hizmetleri deneyimi olan (Satış Danışmanı, Satış Elemanı, Kasiyer, Mağaza çalışanları vb.)
  • Sağlık sektöründe deneyimi olan (Hemşire, Fizyoterapist, Psikolog, Diyetisyen vb.)
Ülkemizin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları’na göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız için teşekkür eder; mutlu bir kariyer yolculuğu dileriz.

Saygılarımızla,

ilan kriterlerini anlayabiliyorum ama havalimanında yer hizmetlerinde çalışan personellerede olumsuz dönüş yapılması biraz absürt oldu bence çünkü o çalışanlar direkt yolcularla bire bir iletişimde bulunuyorlar. umarım mail atanlardan olumlu dönüş alan olur. keza pegasus da bugün birçok adaya gerekçe belirtmeden 4-5 aydır bekleyen adaylara olumsuz dönüş yaptı. keşke bitık anlasalar bizi 🥲.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.